Odnosno drugim rijecima, s obzirom na to da se kroz web site obradjuje samo maloprodaja na web shopu, kad objavimo neko novo izdanje
mi postavimo kolicinu na 100 komada jer nam je to dovoljno za web shop, ali to nije pravo stanje na skladistu vec samo virtualno.
Osim kod izdanja koja su pri rasprodajom, odnosno kad ih na skladistu imamo samo 50 primjeraka ili manje onda to automatski ide
pod "pri isteku zaliha" i te kolicine su prave kolicine koje i imamo na skladistu. A da bi kupcima bilo lakse s vremena na vrijeme azuriramo popis rasprodanih.
Znam da zbunjuje ali nismo imali drugih mogucnosti jer bi stalno azuriranje stanja uzelo jako, jako puno vremena.
No kao sto sam vec pisao, vrlo, vrlo brzo ce to biti promjenjeno pa ce sva prodaja ici automatski i preko web stranice, i onda ce se u svakom
trenutku "live" znati koliko kojeg primjerka ima na skladistu, doslovce u komad. Upravo pregledavamo taj dio, i ako sve bude OK,
vjerojatno iduci tjedan bi trebalo biti online i onda vise nitko nece biti zbunjen.