Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

SUPER BOOK 13 - “Martin Mystère i Veliki Zirmani protiv duha iz muzeja”
Dado A.
#1 Posted : 22. prosinca 2019. 18:24:30(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
“Martin Mystère i Veliki Zirmani protiv duha iz muzeja” naslov je predzadnjega našeg izdanja iz ture koja će sutra biti vani, a riječ je o 13. knjizi naše Super book biblioteke!

Inače, radi se o Martinovom “one shotu” koji je u Italiji objavljen prije točno godinu dana, u prosincu 2018., a bila je naprosto sudbina da se Martin Mystère - Detektiv Nemogućega - i neuhvatljivi “Veliki Zirmani”, koji je u stanju izvesti nemoguće, susretnu i zajedno krenu u akciju. Premda se na prvi pogled čine potpuno različiti - prvi je ozbiljan profesor, a drugi pravi magičar (ili možda samo vješt šarlatan) - povezuje ih očaranost neobičnim i neobjašnjivim mysterijima.

Martin i Zirmani posjeduju onaj rijetki dar koji se obično naziva “osjećaj za čudesno”, pomalo kao i njihovi biografi: Raul Cremona, glumac, komičar i iluzionist, te Alfredo Castelli, koji nije iluzionist, ali s Raulom dijeli strast prema magiji, ljudima koji se bave njome, njezinim domišljatim trikovima i njezinoj šarolikoj povijesti.

Konačno, Martin i Zirmani susreću se u ovom stripu smještenom u svijet iluzionizma koji su napisali Raul Cremona & Alfredo Castelli, nacrtao Paolo Ongaro, kolorirao Daniele Rudoni i koji je bogato opremljen prilozima (na 16 stranica) u kojima Raul objašnjava neke od trikova tajanstvenog maestra. Naslovnicu je potpisao sjajni Lucio Filippucci.

Redovna cijena našega 13. super booka je 150 kuna, a ona posebna, tijekom prva dva mjeseca, bit će 120 HRK.

Bacite pogled:



Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,037 seconds.