Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

2 Pages12>
POSEBNA AKCIJA!
Dado R.
#1 Posted : 24. ožujka 2020. 12:38:03(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Dragi prijatelji...
Svi znamo da su, s obzirom na cijelu ovu situaciju oko koronavirusa, striparnice, knjižare i knjižnice do daljnjeg zatvorene, ali zahvaljujući neumornim dostavljačima još uvijek se naša izdanja mogu naručiti preko weba.
Kako je čitanje pustolovina naših omiljenih junaka jedan od ugodnijih načina za ostati doma, odlučili smo pokrenuti i ovu akciju koja će u odnosu na sve naše dosadašnje biti baš posebna
te koja će trajati od danas pa sve do 19.4.2020.

Da ne duljimo previše, za vas smo pripremili tri vrste popusta, a evo o čemu je točno riječ.


Prvo nešto s čime ste već dosad bili upoznati:


POPUST OD 50%
Naime, za svaku kupljenu knjigu iz popisa ispod ostvarujete popust od 50%.
Možete odabrati jednu ili više knjiga, naravno, izbor knjiga je isključivo vaš!
Ukupno 139 naših knjiga nalazi se u ovoj ponudi a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici).

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - Popust 50%!
Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!



Zatim još nešto što vam je već poznato otprije:


EXTRA PONUDA
Vjerujemo da svi već znate da naša EXTRA PONUDA podrazumijeva određenu manju količinu stripova koje nudimo po cijenama od 19.90 kn, 29.90 kn, 39.90 kn, 49.90 kn, 59.90 kn itd. koji zbog
ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju, a sigurni smo i da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ.
Dakle, svi oni koji žele kupiti neko izdanje iz ove naše EXTRA PONUDE mogu pogledati popis koji se nalazi ispod ove najave i odabrati željene naslove.
Nekih knjiga ima jako malo, samo primjerak ili dva, nekih nešto više, no i ovdje će vrijediti ono uobičajeno pravilo "tko prvi djevojci, njegova djevojka”,
a mi ćemo nastojati taj popis po potrebi svakodnevno aktualizirati.
Kao što smo već spomenuli, sigurni smo da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ te stoga napominjemo da zamjene oštećenih izdanja neće biti moguće osim u slučaju
da nekim knjigama nedostaju stranice. Naime, iako prije samog slanja pomno pregledavamo te knjige uvijek se može dogoditi da nam nešto promakne i u slučaju nedostatka stranica zamijenit
ćemo to izdanje ako je dostupno, a ako je to bio zadnji primjerak vratit ćemo novac.
Također, ako netko možda još uvijek nije upoznat s time, ovom prilikom naglašavamo i da sva naša oštećena izdanja imaju žig (oštećene korice i/ili oštećene stranice) koji se nalazi na predlistu i zalistu.

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - EXTRA ponuda!



I NA KRAJU POSEBAN DODATAK KAO PODRŠKA GLOBALNOJ AKCIJI #ostanidoma:


KNJIGE NA DAR
Kako bismo svim čitateljima barem malčice olakšali ovu kućnu karantenu, tijekom ove akcije svakome tko kupi naše knjige u iznosu većem od 500 kuna poklanjamo 1 knjigu!
Tko kupi naše knjige u iznosu većem od 900 kuna dobit će 2 knjige na dar, a onaj tko kupi izdanja u vrijednosti većoj od 1200 kuna dobit će 3 knjige gratis!
Vjerujemo da će se mnogi odmah zapitati koje su to knjige koje darujemo, a odgovor je vrlo jednostavan: sami ćete odabrati koju knjigu/e želite na dar!
Da, dobro ste pročitali... I to će biti naša podrška akciji #ostanidoma. Dakle, sukladno iznosu koji ste odvojili za kupovinu birate jednu, dvije ili tri knjige gratis po svojoj želji,
a možete odabrati bilo koju knjigu koja je dostupna na našem webu, osim onih koje su objavljene u 2020. godini.

Knjige objavljene u ovoj godini ne ulaze u zbrajanje iznosa po kojem ostvarujete pravo na poklon-knjigu/e te iste nije moguće ni odabrati kao neku od knjiga koju dobijate na dar.
Riječ je tek o 16 naslova od kojih je 5 ionako nedostupno, a da ne bude zabune, evo o kojim je knjigama riječ:

Dragonero 10 (nedostupan)
Dylan Dog 41 i 42
Martin Mystere 108
Mister No 106, 107, 108 (nedostupni)
Mister No - Nove pustolovine 3
Nathan Never 14
Tex Willer 106, 107
Tex Willer kolor gigant 13
Univerzum Alfa 3 (nedostupan)
Zagor kolor 73
Zagor korijeni 5, 6


Sva ostala izdanja koja su dostupna na našem webu stoje Vam na raspolaganju za izbor gratis knjige/a tijekom ove naše akcije kojom se pridružujemo globalnom pokretu #ostanidoma!





KAKO NARUČITI?

Vrlo jednostavno! Trebate se registrirati u našemu webshopu (ako već niste), a potom samo odaberete izdanja s ovih dvaju popisa koja vas zanimaju i javite nam svoj popis na mail info@libellus.hr te u mailu
još navedete svoje ime i prezime te nick koji ste odabrali pri registracij u webshopu. Vaša narudžba će vrlo brzo biti potvrđena s naše strane, a ujedno ćete dobiti i obavijest ako neko od naručenih izdanja ne bude više dostupno.
Također ćemo vam javiti i ukupan iznos vaše narudžbe ako ste ostvarili mogućnost na poklon knjigu/e kako biste nam mogli javiti koju knjigu/e želite odabrati.
Zatim ćemo vam napraviti račun i poslati na vašu e-mail adresu, a nakon uplate uslijedit će dostava izdanja.

Molimo vas da uzmete u obzir da zbog mogućega većeg broja upita nećemo uvijek biti u mogućnosti odmah reagirati, odgovoriti kao ni poslati račun, ali budite sigurni da ćemo to učiniti u najkraćemu mogućem roku.

Na kraju još samo napomena da će plaćanje biti moguće i karticama (Maestro, Visa, Mastercard), a ako se odlučite za takav način plaćanja onda vas molimo da nam to pri narudžbi obavezno naglasite.
Proces naplate karticama bit će pojašnjen u potvrdnom mailu.

Naravno, ako budete trebali bilo kakva dodatna pojašnjenja oko bilo čega, e-mail adresa se zna: info@libellus.hr

Čuvajte sebe i sve oko sebe, zajednički ćemo prebroditi i ovo!
Dado R.
#2 Posted : 24. ožujka 2020. 14:49:13(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Neke knjige su odmah nestale, pa smo postavili prvu aktualizaciju...
Mido80
#3 Posted : 24. ožujka 2020. 16:57:45(UTC)
Rank: Nova faca

Joined: 3.2.2020.(UTC)
Posts: 15
Location: Sarajevo
Jos kada bi moglo da se organizuje sta preko Tarantule za nas iz BIH bilo bi odlicno.???Lp
Dado R.
#4 Posted : 24. ožujka 2020. 22:03:12(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Aktualizirano...Smile
Dado R.
#5 Posted : 25. ožujka 2020. 8:28:14(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Dvije nadopune koje idu uz ovu akciju a koje mozda odmah nisu bile jasne:

- Nakon iznosa od 1200 kn na svakih iducih 300 kuna dobije se jedna gratis knjiga. Primjerice za iznos veci od 1500 kn dobije se ukupno 4 knjige, za iznos veci od 1800 kn dobije se 5 knjiga i tako redom.

- Gratis knjige trebaju biti različite odnosno moze se dobiti samo jedan primjerak istog naslova. Dakle ako vam pripada 2 ili vise gratis knjiga ne moze biti rijec o istim knjigama.
Primjerice pripada vam 4 gratis knjige i želite Siročad. Ne može se dobiti recimo 4 kom broja 1 vec bi u tom slučaju mogli dobiti Siročad od 1-4, dakle svake knjige po 1 primjerak.
Oki
#6 Posted : 25. ožujka 2020. 10:09:55(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 31.8.2012.(UTC)
Posts: 212
Man
Location: DUGA RESA
...iako sam se potpuno okrenuo kupovini Libellusovih izdanja preko SKAB-a (Vedran mi je napravio trajnu rezervaciju za pojedine junake), ipak sam naručio stripove iz posljednje ture od vas jer ne vjerujem da će se ova situacija oko korone tako skoro smiriti.
Nadam se samo da ova kupovina neće poremetiti moje odnose sa striparnicom, jer dečki iz SKABA mi znaju čuvati rezervirane stripove i po dva mjeseca.
Dado R.
#7 Posted : 25. ožujka 2020. 12:35:08(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Oki wrote:
...iako sam se potpuno okrenuo kupovini Libellusovih izdanja preko SKAB-a (Vedran mi je napravio trajnu rezervaciju za pojedine junake), ipak sam naručio stripove iz posljednje ture od vas jer ne vjerujem da će se ova situacija oko korone tako skoro smiriti.
Nadam se samo da ova kupovina neće poremetiti moje odnose sa striparnicom, jer dečki iz SKABA mi znaju čuvati rezervirane stripove i po dva mjeseca.

Iako je nevezano za ovu akciju, kratko cu se nadovezati na ovu temu... Za ta izdanja sigurno nece biti problema kod SKABA, vratit ce nam ih, i smanjit cemo im racun za taj iznos.
Iskreno ne znam rade li druge striparnice (u smislu da salju kupcima izdanja dostavom), Babilon koliko znam to ionako radi i koliko sam upoznat radi i sada.
A sto je s drugim striparnicama za sada nemam informacija, moja pretpostavka je da rade.

S obzirom da ova situacija moze potrajati i nitko ne zna koliko, moj prijedlog je da se javite svojim prodajnim mjestima kod kojih imate rezervacije da im platite preko banke i da se s njima dogovorite da vam to posalju.
Ako to odbiju uciniti javite im da cete svoju rezervaciju privremeno prebaciti negdje drugdje i to onda svakako javite i nama. A onda svoju kupovinu obavite preko striparnica koje salju dostavom.
Ili obavite kupnju preko naseg webshopa. U slucaju da nema nekih izdanja onda nam svakako javite gdje ste imali rezervacije i jeste li ih otkazali da vidimo kako se mozemo reorganizirati
da dodjete do svojih primjeraka. U svakom slucaju nitko tko je imao rezervacije nece ostati bez svoga primjerka, samo trebate i vi sami reagirati i kontaktirati svoje prodajno mjesto.

I jos jedan info vezano za buduca izdanja, ako sve ostane kako je sada (zatvoreni ducani) a produkcija se normalno nastavi, kao i mogucnost dostave...
Sva prodajna mjesta koje vrse prodaju samo preko ducana a nemaju online prodaju i dostavu nece moci dobiti nova izdanja (ili ih nece dobiti u uobicajenim kolicinama).
Prije svega zbog same nemogucnosti dostave na lokacije koje su zatvorene (ducani) kao i logistike (skladistenje tih izdanja) itd.
Stoga je nasa preporuka da se i sami reorganizirate ako vase prodajno mjesto ne salje izdanja dostavom. I svakako, naglasavam jos jednom, to javite i nama.

Mozda cemo otvoriti zaseban topic na ovu temu u skorije vrijeme...
cladis
#8 Posted : 25. ožujka 2020. 17:27:34(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 15.9.2019.(UTC)
Posts: 327
Location: Austrija
Ovo van je bio pravi potez, mislim na ovu akciju.Ja sam je se nadao oko Uskrsa , ali ovako je još bolje.Taman ću popuniti Torgala a o gratis poklonima da i ne pričam.I duže vrijeme se spremam pitati pa može i ovdje.Planirate li u narednim god. objaviti nešto od ovih Marty M. nove avanture u koloru po 64 str. dosad mislim izašlo 6 kom.Nešto poput one 4 knjige koje ste već odradili.Ono je baš pravo osvježenje iako bez Jave ali meni je odlično.
Dado A.
#9 Posted : 25. ožujka 2020. 18:12:20(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
cladis wrote:
Ovo van je bio pravi potez, mislim na ovu akciju.Ja sam je se nadao oko Uskrsa , ali ovako je još bolje.Taman ću popuniti Torgala a o gratis poklonima da i ne pričam. I duže vrijeme se spremam pitati pa može i ovdje.Planirate li u narednim god. objaviti nešto od ovih Marty M. nove avanture u koloru po 64 str. dosad mislim izašlo 6 kom.Nešto poput one 4 knjige koje ste već odradili.Ono je baš pravo osvježenje iako bez Jave ali meni je odlično.


Naravno da ćemo to objaviti. Uskoro...Cool
cladis
#10 Posted : 25. ožujka 2020. 20:36:39(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 15.9.2019.(UTC)
Posts: 327
Location: Austrija
Dado A. wrote:
cladis wrote:
Ovo van je bio pravi potez, mislim na ovu akciju.Ja sam je se nadao oko Uskrsa , ali ovako je još bolje.Taman ću popuniti Torgala a o gratis poklonima da i ne pričam. I duže vrijeme se spremam pitati pa može i ovdje.Planirate li u narednim god. objaviti nešto od ovih Marty M. nove avanture u koloru po 64 str. dosad mislim izašlo 6 kom.Nešto poput one 4 knjige koje ste već odradili.Ono je baš pravo osvježenje iako bez Jave ali meni je odlično.


Naravno da ćemo to objaviti. Uskoro...Cool

yesss još da se riješimo korone ,pa da slobodno zaplovimo stripovskim morima. Danas me baš nazvao zet/šogor njega sam aktivirao da mi uplati za ovu posebnu aukciju, trebao doći do mojih po novce,broj računa i ostale instrukcije i hop, nema ući u selo jer nije pod Brodskom općinom nego općina Sibinj, treba propusnica.Koliko vidim ovo će sve teže funkcionirati, i još je Brod za sada minimalno pogođen.Ne znam hoće li dostavljači moći prolaziti, vjerojatno imaju propusnice.Vidio sam da ima tema za ovo ali kad sam već počeo i tako se isti ljudi vrte ovim vodama.Dali ste vi kao izdavači dobili kakve smjernice o daljnjem radu ukoliko ovakav način života i rada potraje.
Dado A.
#11 Posted : 25. ožujka 2020. 20:47:13(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
cladis wrote:
Dado A. wrote:
cladis wrote:
Ovo van je bio pravi potez, mislim na ovu akciju.Ja sam je se nadao oko Uskrsa , ali ovako je još bolje.Taman ću popuniti Torgala a o gratis poklonima da i ne pričam. I duže vrijeme se spremam pitati pa može i ovdje.Planirate li u narednim god. objaviti nešto od ovih Marty M. nove avanture u koloru po 64 str. dosad mislim izašlo 6 kom.Nešto poput one 4 knjige koje ste već odradili.Ono je baš pravo osvježenje iako bez Jave ali meni je odlično.


Naravno da ćemo to objaviti. Uskoro...Cool

yesss još da se riješimo korone ,pa da slobodno zaplovimo stripovskim morima. Danas me baš nazvao zet/šogor njega sam aktivirao da mi uplati za ovu posebnu aukciju, trebao doći do mojih po novce,broj računa i ostale instrukcije i hop, nema ući u selo jer nije pod Brodskom općinom nego općina Sibinj, treba propusnica.Koliko vidim ovo će sve teže funkcionirati, i još je Brod za sada minimalno pogođen.Ne znam hoće li dostavljači moći prolaziti, vjerojatno imaju propusnice.Vidio sam da ima tema za ovo ali kad sam već počeo i tako se isti ljudi vrte ovim vodama.Dali ste vi kao izdavači dobili kakve smjernice o daljnjem radu ukoliko ovakav način života i rada potraje.


Ne treba širiti paniku, sve je jasno pojašnjeno na službenoj stranici kreiranoj za ovu nepogodu: https://www.koronavirus.hr

Dostava ide uobičajeno jer takve tvrtke imaju propusnice koje im to i dozvoljavaju. S druge strane, do daljnjega je zabranjeno napuštanje mjesta prebivališta/boravišta, a to je kod tebe (tj. tvoga zeta) bio problem. Kada će ta mjera biti opozvana odlučit će epidemiološka služba i krizni stožer. Ono što je najvažnije u ovom trenutku je borba protiv virusa, a unatoč njoj dostava svih paketa (pa tako i naših stripova) i dalje bez ikakvog problema funkcionira po sistemu “od vrata do vrata”.Smile
Dado R.
#12 Posted : 26. ožujka 2020. 11:13:22(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Dado je sve napisao a ja sam u onom posebno topicu naveo zadnje novosti oko dostave.
Dado R.
#13 Posted : 26. ožujka 2020. 11:23:43(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Tabela extra ponude aktualizirana... Smile
Dado R.
#14 Posted : 27. ožujka 2020. 9:45:54(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Aktualizirano...Smile
Edo78Edo
#15 Posted : 27. ožujka 2020. 13:36:57(UTC)
Rank: Nova faca

Joined: 18.2.2020.(UTC)
Posts: 10
Location: Rijeka
Ja samo mogu sjest i plakat na ovu ponudu 😂😂😂
Nemam net banking, a nema banke do koje mogu otići jer nam je ograničeno kretanje i banke su zatvorene....
Ionako, ko zna koliko će ovo potrajati tako da će moj prihod od turizma biti ravan 0 pa mi je jedini izvor financija trenutno ono šta zagrabim spremljeno u čarapi 😂😂😂
cladis
#16 Posted : 27. ožujka 2020. 16:46:33(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 15.9.2019.(UTC)
Posts: 327
Location: Austrija
Edo78Edo wrote:
Ja samo mogu sjest i plakat na ovu ponudu 😂😂😂
Nemam net banking, a nema banke do koje mogu otići jer nam je ograničeno kretanje i banke su zatvorene....
Ionako, ko zna koliko će ovo potrajati tako da će moj prihod od turizma biti ravan 0 pa mi je jedini izvor financija trenutno ono šta zagrabim spremljeno u čarapi 😂😂😂

A vidi mene, ja sam još u Austriji, ovi moji u firmi, ne odustaju od rada.Već dvije pošiljke iz Libellusa stigle kući u Brod , a ja ne mogu do njih.Imam ih a nemam,to je još gore.Ništa glavu gore i sa optimizmom gledajmo na nadolazeće dane.
Diskach
#17 Posted : 27. ožujka 2020. 19:49:14(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 8.12.2018.(UTC)
Posts: 192
Edo78Edo wrote:
Ja samo mogu sjest i plakat na ovu ponudu 😂😂😂
Nemam net banking, a nema banke do koje mogu otići jer nam je ograničeno kretanje i banke su zatvorene....
Ionako, ko zna koliko će ovo potrajati tako da će moj prihod od turizma biti ravan 0 pa mi je jedini izvor financija trenutno ono šta zagrabim spremljeno u čarapi 😂😂😂


Nema ni pošte gore?
Ni kioska?
Na masu mjesta možeš izvršit uplatu ;)
Edo78Edo
#18 Posted : 27. ožujka 2020. 21:56:55(UTC)
Rank: Nova faca

Joined: 18.2.2020.(UTC)
Posts: 10
Location: Rijeka
Imamo poštu naravno... Zbog propisanog razmaka, ulaženja jedne po jedne osobe i usporenog rada red ispred pošte je bio do susjednog kvarta i čekalo se preko sat vremena... Čemu da riskiram nepotrebno zdravlje. Banka na Gornjoj Vežici nema niti jedna, bez auta sam, a gradski autobusi ne voze. I nije nevažno niti to što sam ostao bez posla, moja sestra koja radi u restoranu je ostala bez posla, nema turista pa nemamo niti kome iznajmiti apartman, a pitanje je hoće li turista uopće niti biti ovo ljeto. Tako da smo do daljnjega bez prihoda.... Ok, imam nešto ušteđeno, ali pitanje je koliko će ova situacija potrajati 😔
Dado A.
#19 Posted : 28. ožujka 2020. 1:36:02(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
Edo78Edo wrote:
Imamo poštu naravno... Zbog propisanog razmaka, ulaženja jedne po jedne osobe i usporenog rada red ispred pošte je bio do susjednog kvarta i čekalo se preko sat vremena... Čemu da riskiram nepotrebno zdravlje. Banka na Gornjoj Vežici nema niti jedna, bez auta sam, a gradski autobusi ne voze. I nije nevažno niti to što sam ostao bez posla, moja sestra koja radi u restoranu je ostala bez posla, nema turista pa nemamo niti kome iznajmiti apartman, a pitanje je hoće li turista uopće niti biti ovo ljeto. Tako da smo do daljnjega bez prihoda.... Ok, imam nešto ušteđeno, ali pitanje je koliko će ova situacija potrajati 😔


Svi se nadamo da će ova užasna situacija što prije proći...
Dado R.
#20 Posted : 31. ožujka 2020. 21:03:23(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Aktualizirano...Smile
Users browsing this topic
Guest
2 Pages12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,223 seconds.