Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

2 Pages12>
LIBELLUS na virtualnom Interliberu 2020
Dado R.
#1 Posted : 9. studenog 2020. 20:26:38(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Dragi prijatelji, mi smo spremni za ovaj prvi virtualni Interliber a vi?
Nećemo trošiti previše riječi da izrazimo iskreno žaljenje što se ove godine nećemo družiti na štandu (i u okolnim kafićima Smile) već ćemo poželjeti da ovo što prije prođe
i obećajemo da ćemo sve nadoknaditi u nekim budućim, boljim vremenima.
Svi znamo razlog zbog čega se ove godine družimo samo virtualno pa nema potrebe da to pojašnjavamo već odmah krećemo s najavama akcija i ponuda koje smo pripremili ove godine
(nekim već poznatima, ali i nekim novima) i koje će biti dostupne od ovog trenutka pa do nedjelje 15.11. u 23:59. Evo o čemu je riječ:


POPUST OD 50%
Naime, za svaku kupljenu knjigu iz popisa ispod ostvarujete popust od 50%.
Možete odabrati jednu ili više knjiga, a - naravno - izbor knjiga je isključivo vaš!
Ukupno 133 naše knjige nalaze se u ovoj ponudi, a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici).

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - Popust 50%!
Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!



POPUST 20%
Kao što već znate, svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje.
Nakon isteka te akcije svaka knjiga prodaje se isključivo po normalnim cijenama bez mogućnosti bilo kakvih drugih akcija i popusta.

Stoga predlažemo da bacite pogled na ovaj popis izdanja u kojem možete pronaći sve naslove za koje još i tijekom Interlibera vrijedi popust od 20%. Popis - Popust 20%!



NOVA IZDANJA
Kao što ste već imali priliku vidjeti u najavama, pripremili smo i nekoliko novih izdanja koja ćemo premijerno objaviti na ovogodišnjemu virtualnom Interliberu.
Te knjige navedene su i u popisu POPUST 20% i posebno su označene.
Riječ je, naravno, o sljedećim knjigama: Bezdušni 1-5, Zagor Darkwoodske novele 1-5, Tex Willer album 10 te Dylan Dog Pripovijesti sutrašnjice 2.
Već znate da svaka naša nova knjiga ima popust od 20% na regularnu cijenu tijekom prva dva mjeseca prodaje, no za kupce putem našeg webshopa tijekom ovogodišnjega virtualnog Interlibera pripremili smo dodatni popust u približnoj vrijednosti od 10%,
a evo kako ga možete ostvariti:

- Komplet u kojemu se nalazi svih pet knjiga (1-5) Bezdušnih umjesto za promotivnih 780 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 700 kuna!
- Komplet u kojemu se nalazi svih pet knjiga (1-5) Zagorovih Darkwoodskih novela umjesto za promotivnih 480 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 430 kuna!
- Texov Album "Bičevanje" svi posjetitelji virtualnog Interlibera umjesto za promotivnih 112 kn moći će dobiti za ultrapromotivnih 100 kuna!
- Drugu knjigu Dylanovih Pripovijesti sutrašnjice svi posjetitelji virtualnog Interlibera umjesto za promotivnih 148 kn moći dobiti za ultrapromotivnih 130 kuna!

Napominjemo da će ova akcija vrijediti samo tijekom virtualnog Interlibera, i to isključivo i jedino na virtualnom štandu našega webshopa.



RASPRODANA IZDANJA
Za vrijeme zadnjih dvaju Interlibera (2018. i 2019. godine) na našemu ste štandu mogli pronaći manji broj službeno rasprodanih izdanja, a bila je riječ ili o rezerviranim knjigama,
ili o onima koje smo povukli iz knjižara. Uglavnom, i ove godine smo s današnjim danom zatvorili sve rezervacije koje su bile ostale otvorene te se svi rezervirani primjerci koji do danas
nisu pokupljeni nalaze ovdje prodaji. Evo i popis: Rasprodana izdanja!
Od većine naših rasprodanih izdanja neće se moći naći ni jedan jedini primjerak, ali ponekih naslova imamo još (uglavnom samo po jedan komad) pa vrijedi baciti pogled na popis.
Cijene ovih izdanja su one regularne, tj. one koje su otisnute na koricama.



PONUDA KOMPLETA
Za sve potencijalne kupce koji iz bilo kojeg razloga nisu pratili naša izdanja od prvog broja, a željeli bi imati komplet nekog serijala, možda ipak ima pomoći!
Naime, ove godine po prvi put imamo u ponudi nekoliko kompleta serijala koji se mogu nabaviti od prvog do zadnjeg (trenutačnog) broja, i to po regularnim cijenama (tj. onima otisnutim na koricama)!
Naravno, tek je mali broj serijala dostupan - i to uglavnom samo jedan komplet - no možda se baš vaš omiljeni serijal nalazi na popisu, pa bacite pogled!
Evo i popis: Ponuda kompleta!



EXTRA PONUDA
Vjerujemo da svi već znate da naša EXTRA PONUDA podrazumijeva određenu manju količinu stripova koje nudimo po cijenama od 19.90 kn, 29.90 kn, 39.90 kn, 49.90 kn, 59.90 kn itd. koji zbog
ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju, a sigurni smo i da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ.
Dakle, svi oni koji žele kupiti neko izdanje iz ove naše EXTRA PONUDE mogu pogledati popis koji se nalazi ispod ove najave i odabrati željene naslove.
Nekih knjiga ima jako malo, samo primjerak ili dva, nekih nešto više, no i ovdje će vrijediti ono uobičajeno pravilo "tko prvi djevojci, njegova djevojka”, a mi ćemo nastojati taj popis po potrebi svakodnevno aktualizirati.
Kao što smo već spomenuli, sigurni smo da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ te stoga napominjemo da zamjene oštećenih izdanja neće biti moguće osim u slučaju
da nekim knjigama nedostaju stranice. Naime, iako prije samog slanja pomno pregledavamo te knjige uvijek se može dogoditi da nam nešto promakne i u slučaju nedostatka stranica zamijenit
ćemo to izdanje ako je dostupno, a ako je to bio zadnji primjerak vratit ćemo novac.
Također, ako netko možda još uvijek nije upoznat s time, ovom prilikom naglašavamo i da sva naša oštećena izdanja imaju žig (oštećene korice i/ili oštećene stranice) koji se nalazi na predlistu i zalistu.

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - EXTRA ponuda!



I na kraju poseban dodatak - KNJIGE NA DAR!
Naime, tijekom ove akcije svakome tko kupi naših knjiga u iznosu većem od 500 kuna poklanjamo 1 knjigu!
Tko kupi naše knjige u iznosu većem od 900 kuna dobit će 2 knjige na dar, a onaj tko kupi izdanja u vrijednosti većoj od 1200 kuna dobit će 3 knjige gratis!
Za svaki daljnjih 300 kuna dobije se još jedna gratis knjiga. Vjerujemo da će se mnogi odmah zapitati koje su to knjige koje darujemo, a odgovor je vrlo jednostavan: sami ćete odabrati koju knjigu/e želite na dar!
Da, dobro ste pročitali... Dakle, sukladno iznosu koji ste odvojili za kupovinu birate jednu, dvije, tri… ili više knjiga gratis po svojoj želji,
a možete odabrati bilo koju knjigu koja je dostupna na našem webu, osim onih koje su objavljene u 2020. godini.

Knjige objavljene u ovoj godini kao i nova izdanja koja premijerno objavljujemo za ovaj Interliber ne ulaze u zbrajanje iznosa po kojem ostvarujete pravo na poklon-knjigu/e te iste nije moguće ni odabrati kao neku
od knjiga koju dobivate na dar. Riječ je o ukupno 80 knjiga od kojih su 33 ionako nedostupne, te 12 novih koje će tek biti dostupna tijekom Interlibera. A da ne bude nikakve zabune, evo o kojim je naslovima riječ:

Dragonero 10, 11, 12, 13, 14 (nedostupno)
Dragonero magazin 1 (nedostupno)
Dragonero specijal 3 (nedostupno)
Dylan Dog 41 i 42
Dylan Dog kolor biblioteka 27, 28
Dylan Dog - Priče sutrašnjice 1, 2
Deadwood Dick 3
Martin Mystere 108, 109, 110
Martin Mystere kolor biblioteka 1,2 (druga sezona)
Mister No 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 (nedostupno)
Mister No - Nove pustolovine 3, 4, 5, 6
Mister No Revolution 3
Nick Raider 34 (nedostupno)
Nathan Never 14, 15, 73, 74
Nathan Never maxi 5 (nedostupno)
Mladi Tex Willer 2
Tex Willer 106, 107, 108 (nedostupno)
Tex Willer 109, 110, 111, 112
Tex Willer kolor gigant 13 (nedostupno)
Tex Willer kolor 25, 26, 27 (nedostupno)
Agencija Alfa 19, 20 (nedostupno)
Univerzum Alfa 3, 4 (nedostupno)
Priče iz baze Drugdje 15 (nedostupno)
Siročad - Ringo 1, 2, 3, 4
Spirou 22
Zagor kolor 73, 74, 75 (nedostupno)
Zagor kolor 76, 77, 78
Zagor korijeni 5, 6
Dr. Watson
Zardo
Bezdušni 1, 2, 3, 4, 5
Tex album 10
Zagor - Darkwoodske novele 1, 2, 3, 4, 5


Sva ostala izdanja koja su dostupna na našem webu stoje Vam na raspolaganju za izbor gratis knjige/a tijekom ove naše akcije!
A da ne bude nedoumica evo i popis knjiga koje mogu ici kao gratis... skoro 200 knjiga.
Popis mogućih GRATIS knjiga!




KAKO NARUČITI?
Vrlo jednostavno! Trebate se registrirati u našemu webshopu (ako već niste), a potom samo odaberete izdanja s ovih dvaju popisa koja vas zanimaju i javite nam svoj popis na mail info@libellus.hr te u mailu još navedete
svoje ime i prezime te nick koji ste odabrali pri registracij u webshopu. Vaša narudžba će vrlo brzo biti potvrđena s naše strane, a ujedno ćete dobiti i obavijest ako neko od naručenih izdanja ne bude više dostupno.
Također ćemo vam javiti i ukupan iznos vaše narudžbe ako ste ostvarili mogućnost na poklon knjigu/e kako biste nam mogli javiti koju knjigu/e želite odabrati.
Zatim ćemo vam napraviti račun i poslati na vašu e-mail adresu, a nakon uplate uslijedit će dostava izdanja.

Molimo vas da uzmete u obzir da zbog mogućega većeg broja upita nećemo uvijek biti u mogućnosti odmah reagirati, odgovoriti kao ni poslati račun, ali budite sigurni da ćemo to učiniti u najkraćemu mogućem roku.

Na kraju još samo napomena da će plaćanje biti moguće i karticama (Maestro, Visa, Mastercard), a ako se odlučite za takav način plaćanja onda vas molimo da nam to pri narudžbi obavezno naglasite.
Proces naplate karticama bit će pojašnjen u potvrdnom mailu.

Naravno, ako budete trebali bilo kakva dodatna pojašnjenja oko bilo čega, e-mail adresa se zna: info@libellus.hr


VAŽNA NAPOMENA:
Kao što smo već spomenuli i naglasili, sve ove ponude bit će dostupne samo i isključivo u našem webshopu za vrijeme trajanja ovogodišnjega virtualnog Interlibera!
Dado R.
#2 Posted : 9. studenog 2020. 23:31:39(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
S obzirom na neka pitanja koje smo dobili na mail samo da naglasim da rasprodana izdanja i kompleti ne idu u zbrajanje iznosa za knjige na dar.
Naime to su sve raritetne knjige kojih uglavnom ima po 1 primjerak i ne mogu uci u zbrajanje iznosa za gratis knjige, niti mogu biti izbor pod gratis knjigu.
Sve knjige koje mogu biti gratis navedene su gore iznad u zasebnom topicu.

Napomenuo bih jos da sve narudzbe koje sadrze nove knjige Bezdusni, Zagor Darkwoodske novele, Tex album 10 te Dylanove pripovijesti sutrasnjice 2 vjerojatno ce biti moguce poslati ovog tjedna.
No moze se desiti da cemo te narudzbe tek iduci tjedan moci poslati. Svakako cemo javiti svaku novost u vezi ove teme ako dodje do bilo kakve promjene.
Dado R.
#3 Posted : 10. studenog 2020. 19:55:12(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Aktualizirali smo ostećena izdanja pa bacite pogled.Smile
Takodjer smo aktualizirali rasprodana izdanja i ponudu kompleta.
chibi
#4 Posted : 10. studenog 2020. 22:05:17(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 13.2.2020.(UTC)
Posts: 59
Dado R. wrote:



[Vjerujemo da će se mnogi odmah zapitati koje su to knjige koje darujemo, a odgovor je vrlo jednostavan: sami ćete odabrati koju knjigu/e želite na dar!
Da, dobro ste pročitali... Dakle, sukladno iznosu koji ste odvojili za kupovinu birate jednu, dvije, tri… ili više knjiga gratis po svojoj želji,
a možete odabrati bilo koju knjigu koja je dostupna na našem webu, osim onih koje su objavljene u 2020. godini.



Ne da mi se pisat mail, pa ću tu pitat. Jel te gratis knjige biramo kad nam pošaljete ponudu ili možemo i javit prije?
Dado R.
#5 Posted : 10. studenog 2020. 22:50:26(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
chibi wrote:
Dado R. wrote:



[Vjerujemo da će se mnogi odmah zapitati koje su to knjige koje darujemo, a odgovor je vrlo jednostavan: sami ćete odabrati koju knjigu/e želite na dar!
Da, dobro ste pročitali... Dakle, sukladno iznosu koji ste odvojili za kupovinu birate jednu, dvije, tri… ili više knjiga gratis po svojoj želji,
a možete odabrati bilo koju knjigu koja je dostupna na našem webu, osim onih koje su objavljene u 2020. godini.



Ne da mi se pisat mail, pa ću tu pitat. Jel te gratis knjige biramo kad nam pošaljete ponudu ili možemo i javit prije?


Moze se naravno odmah navesti koje gratis knjige zelite. Kad odaberete izdanja koja vas zanimaju okvirno vec znate iznos koji se moze zbrajati za gratis primjerke,
pa onda mozete i birati te gratis primjerke u istom mailu. Jedni prakticirao tako, drugi cekaju potvrdu ponude da vide je li sve dostupno i koji je iznos odnosno
koliko gratis knjiga mogu dobiti i onda nam jave koje knjige zele. I jedno i drugo je u redu, dakle po slobodnom izboru.
Oki
#6 Posted : 11. studenog 2020. 8:06:11(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 31.8.2012.(UTC)
Posts: 212
Man
Location: DUGA RESA
Najjednostavnije objašnjeno, gratis knjige su u biti samo za kupce koji kupuju sa popisa za gratis knjige da bi mogli birati gratis knjige sa popisa za gratis knjige što bi značilo da ništa od gratis knjige za mene!
Glare Mad BigGrin Laugh Laugh Laugh Laugh Laugh
cladis
#7 Posted : 11. studenog 2020. 9:14:58(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 15.9.2019.(UTC)
Posts: 327
Location: Austrija
Takođe, ja sam uzeo Zagora i Mlađašnog Dragonera po 1-5 1150 kn sa uplatom , meni dosta za ovaj put a sa popisa i onako već imam gotovo sve.Možda bi se moglo razmisliti i o poklonima , barem za posebne prilike kao Interliber, za ovako veće iznose.Ne mora to biti strip , može poster ili tako štaBigGrin
Dado R.
#8 Posted : 11. studenog 2020. 10:22:23(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Imali smo mi u planu neki poster ali kako je ove godine bilo nejasno prakticno do pred sam Interliber hoce li se odrzati, hoce li biti uopce interesa itd. nismo nista konkrento organizirali.
Postere je dosta nezgodno slati postom, tako da to funkcionira uglavnom uz osobno preuzimanje kao sto smo vec imali u nekoliko navrata.
No budite sigurni da razmisljamo o tome, i osim postera i o drugim idejama... i siguran sam da ce se nesto i realizirati u skorije vrijeme.
DRAŽEN
#9 Posted : 11. studenog 2020. 10:59:31(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 28.2.2018.(UTC)
Posts: 89
Možda da za vjerne kupce dobivamo bodove za svakih uplaćenih npr. 100 kuna pa kad sakupimo dovoljno tih bodova da imamo pravo na gratis knjigu ili na popust. Kao kod Stripova na kvadrat.
Dado R.
#10 Posted : 11. studenog 2020. 11:57:55(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Evo, kad vec pricamo o tome, imamo vec jako dugo nesto u planu u tom smjeru za kupovinu preko naseg webshopa.
Samo ce sigurno jos malo potrajati dok ne zazivi, jer se to sve treba posloziti a onda i programirati na webshopu.
Okvirno je bio plan da se skupljaju takvi bodovi pa se onda s tim bodovima moze nesto kupiti. Ali o tome nesto vise kad za to dodje vrijeme... Smile
Radimo vec dugo na redizajnu webstranice i webshopa i sve skupa je to jako, jako puno posla no iskreno se nadamo da cemo to moci sve prezentirati nekad tijekom iduce godine.
chibi
#11 Posted : 11. studenog 2020. 17:38:09(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 13.2.2020.(UTC)
Posts: 59
Dado R. wrote:
chibi wrote:
Dado R. wrote:



[Vjerujemo da će se mnogi odmah zapitati koje su to knjige koje darujemo, a odgovor je vrlo jednostavan: sami ćete odabrati koju knjigu/e želite na dar!
Da, dobro ste pročitali... Dakle, sukladno iznosu koji ste odvojili za kupovinu birate jednu, dvije, tri… ili više knjiga gratis po svojoj želji,
a možete odabrati bilo koju knjigu koja je dostupna na našem webu, osim onih koje su objavljene u 2020. godini.



Ne da mi se pisat mail, pa ću tu pitat. Jel te gratis knjige biramo kad nam pošaljete ponudu ili možemo i javit prije?


Moze se naravno odmah navesti koje gratis knjige zelite. Kad odaberete izdanja koja vas zanimaju okvirno vec znate iznos koji se moze zbrajati za gratis primjerke,
pa onda mozete i birati te gratis primjerke u istom mailu. Jedni prakticirao tako, drugi cekaju potvrdu ponude da vide je li sve dostupno i koji je iznos odnosno
koliko gratis knjiga mogu dobiti i onda nam jave koje knjige zele. I jedno i drugo je u redu, dakle po slobodnom izboru.


Ok, znam za idući Interliber. Bio je neki plan potrošit para sad za Interliber, ali bit će samo Dragonero 14 i Bezdušni. Zvao me mehaničar danas pa pare šta su bile za Interliber idu njemu.LOL
cladis
#12 Posted : 11. studenog 2020. 17:47:57(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 15.9.2019.(UTC)
Posts: 327
Location: Austrija
Da to mi nije palo na pamet ali dobra zamisao, a za postere znam , i ja sam bio jedan od onih koji su dobili Dragonerov, kada je ovaj premijerno krenuo .Moj je primjerak pronašao mjesto na zidu u sobi gdje je moje blago/stripovi.Da i slažem se da je onako jači papir teško poslati poštom, osim u kakvoj kartonskoj roli a to je već još jedna pošiljka.Ne znam kako su to prije slali oni iz Dnevnika.Znam da su bili na tanjem papiru kao plakati za filmove pa su ih možda presavijali.Uglavnom sve što osmislite nitko sretniji od mene/nasThumbsUp
Stampa
#13 Posted : 11. studenog 2020. 18:13:04(UTC)
Rank: Nova faca

Joined: 21.11.2018.(UTC)
Posts: 15
Location: Dubrovnik
Posteri i slično bi se valjda slali cilindričnom ambalažom kakva se koristi za slike, čak je HP-a ja mislim imala nešto takvo u ponudi svojih ambalaža. Ali da, posteri su tricky. BTW odlična tura Dragonero ide brzinom svjetlosti. P.S. sva podrška na izradu novog weba i snažnijeg webshopa. Pretpostavljam da Vas u ovakvim akcijama svi zaspu mailovima (uključujući i moje zbunjujuće) te to baš nije lako sortirat hehe.
Poz
Dado R.
#14 Posted : 11. studenog 2020. 22:52:09(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Stampa wrote:
Posteri i slično bi se valjda slali cilindričnom ambalažom kakva se koristi za slike, čak je HP-a ja mislim imala nešto takvo u ponudi svojih ambalaža. Ali da, posteri su tricky. BTW odlična tura Dragonero ide brzinom svjetlosti. P.S. sva podrška na izradu novog weba i snažnijeg webshopa. Pretpostavljam da Vas u ovakvim akcijama svi zaspu mailovima (uključujući i moje zbunjujuće) te to baš nije lako sortirat hehe.
Poz

Hvala...Smile
Pa istina, mailovi stizu neprestano, no naravno nije problem ni ako trebamo nesto vise puta pojasniti, tu smo za sve sto treba.
A i kupci su strpljivi, znaju da ne mozemo brzo odgovoriti na sve, ali idemo redom i svima se javimo najbrze moguce.
Dado R.
#15 Posted : 12. studenog 2020. 9:50:25(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Popisi aktualizirani.Smile
Dado A.
#16 Posted : 13. studenog 2020. 9:45:39(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
Ekipa, naš ovogodišnji virtualni Interliber traje još 3 dana (do nedjelje - 15.11. - u 23:59 h) te stoga podsjećamo da na našemu virtualnom štandu ima jako puno zanimljivih stvarčica, a između ostalog tu je i određena količina izdanja s minimalnim oštećenjima među kojima se zasigurno može pronaći dosta toga zanimljivog.Smile

Link s popisom imate u prvome postu, a ako budete imali bilo kakvih pitanja samo se javite na našu službenu e-mail adresu info@libellus.hr i dobit ćete sve moguće odgovore!Smile

Dado A.
#17 Posted : 13. studenog 2020. 18:24:08(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
Kao što smo već spomenuli, među zanimljivim stvarčicama na našemu ovogodišnjemu virtualnom Interliberu koji traje još nepuna 3 dana (do nedjelje - 15.11. - u 23:59 h) nalazi se i manji broj službeno rasprodanih izdanja, a bila je riječ ili o rezerviranim knjigama (koje kupci na kraju nisu preuzeli), ili o onima koje smo povukli iz knjižara. Od većine naših rasprodanih izdanja neće se moći naći ni jedan jedini primjerak, ali ponekih naslova imamo još (uglavnom samo po jedan komad) pa vrijedi baciti pogled na popis.Smile

Cijene ovih izdanja su one regularne, tj. one koje su otisnute na koricama, a na popisu koji svakodnevno ažuriramo u ovom ih trenutku imamo još 77.Smile

Link s popisom - naravno - imate u prvome postu ovog topica.Smile

Dado A.
#18 Posted : 13. studenog 2020. 21:09:28(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
Kao što smo već spomenuli, ove godine po prvi put imamo u ponudi i nekoliko kompleta kraćih i dužih serijala koji se mogu nabaviti od prvog do zadnjeg (trenutačnog) broja, i to po regularnim cijenama (tj. onima otisnutim na koricama)!Smile

Naravno, tek je jedan manji broj serijala dostupan - i to uglavnom samo jedan komplet - no možda se baš vaš omiljeni serijal nalazi na popisu, pa bacite pogled!Smile

U ovom trenutku na popisu (koji se svakodnevno ažurira) ima još točno 20 manjih ili većih kompleta, a među njima su i primjerice Thorgal, Mister No Revolution, Zagorovi “Korijeni”, Dragonero te čak i jedan komplet regularnog Zagora!Cool

Link s popisom - jasno - imate u prvome postu ovog topica.Smile

Dado R.
#19 Posted : 14. studenog 2020. 0:46:02(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Popisi aktualizirani. Nekih naslova nema vise ali ima nekih novih zbog kojih vrijedi baciti pogled...Smile
Dado A.
#20 Posted : 14. studenog 2020. 13:03:13(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 3.610
Location: Makarska
Evo, samo još jedan kratki podsjetnik da imate još otprilike dan i pol (do nedjelje - 15.11. - u 23:59 h) za kupnju Zagorovih “Darkwoodskih novela” 1-5 po ultrapromotivnoj cijeni od 430 kn za komplet!Smile

Users browsing this topic
Guest
2 Pages12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,258 seconds.