digging_bill wrote:Ponestalo mi je ideja, a ne bih sad svašta čitao, imaš li nešto novo što bi mi preporučio.
Trenutno opet čitam- Na putu do slave-Woody Guthrie-Autobiografija, ako ti je poznato, opsjednut sam tim knjigama o glazbi i glazbenicima, konkretno o blues-u i country-u.
Ako znaš što te tematike bio bih ti jako zahvalan, u profilu sam sve pokupio što imaju, a nedavno i u šarenom dućanu.
Nažalost, ništa od toga.
Kod mene ti je izbor uvijek lagan: punokrvna pustolovina, povijesni romani i epska fantastika.
Uglavnom, sad ponovo čitam ''Ime vjetra'' koje sam već recenzirao budući da je izašao nastavak, a prije par dana sam kupio Lagunina izdanja: ''Crna brda'' Dana Simmonsa (obavezno pročitanj njegov ''Teror'') o Indijancima poslije bitke kod Little Bighorna, ''Duge noći i crne zastave'' Dejana Stojiljkovića i ''Za belim sokolom'' Roberta Lindona o Rimljanima pa to čeka na red za čitanje (uz još mnoge druge stvari od prije

).
Inače, možda i najbolja knjiga koju sam pročitao zadnjih godina ''Sjena vjetra'' Carlosa Ruiza Zafona.
A budući da vidim kako si spominjao neke knjige iz Algoritmove NAJ Bibliotke, evo ti par preporuka:
- Joe Hill "Kutija u obliku srca"
- John Grisham ''Za pizzu i pivo''
- Joseph Finder "Paranoja"
- Winston Groom "Forrest Gump"
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer