Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

2 Pages12>
UFC
Keziah
#1 Posted : 29. listopada 2018. 4:47:21(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Keziah
#2 Posted : 29. listopada 2018. 5:02:27(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
@Reem
Reci mi koja je razlika između ufc i ufc fight nighta?
Počeo sam opet gledati ali ispao sam skroz iz đira.

Inače večeras sam gledao ufc night fight



Od brobi vrijedi istaknuti odličnu borbu:
Gian Villante vs. Ed Herman
Od početka do kraja nemilosrdan šakački obračun, ovo je više djelovalo na boksački meč nego na slobodnu borbu.

Artem Lobov vs. Michael Johnson
Nevjerojatno što sve Lobov može primiti i ostati na nogama, razočarenje Johnsona.

Volkan Oezdemir vs. Anthony Smith
Švicarac dominirao ali se vidjelo da je Smith životinja, sviđa mi se kao borac, odlična borba, siguran sam i borba večeri,na kraju borbe Smith je jedva došao do zraka, čovjek se umorio kao da deset dana nije stao s kopanjem kanala.LOL LOL
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
ReemCP
#3 Posted : 29. listopada 2018. 11:10:13(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 27.10.2018.(UTC)
Posts: 165
Location: UFC octagon
Moj najomiljeniji sport Flapper

Evo da napišem malo o tim razlikama što si spomenuo, imamo:

- brojčani UFC (PPV event), kao UFC 230 (koji je sad ovaj vikend na rasporedu) - svaki mjesec imamo jedan takav, u 7.mjesecu zna biti 2 u tom istom mjesecu, najjači eventi po imenima

- imamo UFC Fight Night - to su kao manji eventi, ali isto često budu jako dobri, atraktivni (njih najviše bude godišnje)

- imamo UFC on FOX eventi - ovo je isto kao Fight Night, samo malo jači eventi, skoro u rangu sa brojčanim, znači jača imena idu na njega jer je prijenos direktno na FOX-u (nije PPV pa gledatelji ne plaćaju, već mogu besplatno gledati - što je jedan od načina da se privuku novi gledatelji) - i takvi eventi imaju uvijek 4 borbe u glavnom programu, te ranije počinju (kod nas već u 2h ujutro prijenos) - obično u svakom kvartalu bude jedan takav event, znači 4 godišnje takva eventa budu

- UFC Ultimate Fighter eventi, budu 2 godišnje, oni predstavljaju kao finala, pošto imamo taj TUF show prije toga (The Ultimate Fighter), slična verzija Big Brothera, samo što uđe u kuću 16 boraca i onda skupa treniraju i sve, podijele se u ekipe po 8 i onda se bore dok ne ostanu samo 2 najbolja, i to finale gledamo pred pravom publikom na takvom jednom eventu

-
-

Dobar je bio jučer event, uspio sam sve pogledati Smile

Taj Villante ti uvijek ide u ratove, kod njega su uvijek borbe u stojci. Samo kardio mu je inače očajan, ali ima srca. Nažalost, nimalo ne napreduje u sportskom smislu, tako da je više onako borac samo za staviti na card da pruži atraktivnu borbu.

Smith je inače strašan borac, borio se u srednjoj kategoriji (84 kg) dosad, ali se odlučio za polutešku (93 kg) jer je lik dosta krupan, a i nije se više morao zamarati sa weight cut-om, odnosno skidanjem kila. Jako je atraktivan, voli laktove koristit, dosta izdržljiv i zna preokrenut meč. Volkan je poznat da ima jako teške ruke, a pod tim mislim da te jako lako može nokautirati jer ima strašan taj KO power, zato je Smith bio inače malo oprezniji nego što se borio dotada. Uglavnom, pobijedio je Volkana koji je #2 rangirani, i ovo je po meni (ako ima boga) pobjeda Smitha koji je zaslužio title shot.

Moraju mu dat priliku za titulu, jer pobijedio je zaista opasnog borca i to prekidom. Jedino što je situacija malo komplicirana u vezi te titule poluteške, ali mogu pojasnit o čemu se radi kako budemo pričali o tome Sherlock
"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Keziah
#4 Posted : 29. listopada 2018. 16:03:53(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Dosta mi je ovo zbunjujuće sve, ja sam pratio UFC od dolaska W.Silve, to su moji počeci i tu je bilo samo ovih brojčanih eventa, ovo je sada sve previše komplicirano.
Znači brojčani su i dalje glavni i najatraktivniji eventi, oni budu isto na Novoj tv i na Fight Chanelu?
Prvi puta sam gledao Smitha i svidio mi se kao borac,samo kondicijski je jako slab,barem ono što sam imao vidjeti.
Reci mi gdje je u svemu tome GSP?
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
ReemCP
#5 Posted : 29. listopada 2018. 21:58:07(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 27.10.2018.(UTC)
Posts: 165
Location: UFC octagon
Aha, ti brojčani (PPV) eventi su najjači eventi i uvijek u glavnoj borbi (zadnjoj borbi večeri) mora biti borba za pojas, znači jedan od prvaka brani naslov. Zna biti i u co-main eventu također takve priredbe isto borba za naslov. Kod nas Nova tv, odnosno njihov gol.hr gotovo pa sve UFC prenosi, i one manje priredbe Cool

Što se tiče Smitha, inače ima dobar cardio, ali obično ti cardio dosta strada u borbi ako primiš udaraca. Recimo, ako si pomno pratio, Smith je primio dosta neugodnih low kickova i poslije je izjavio da mu je noga "uništena" i da je jedva mogao stajati, zato je i ostao na kraju dolje na podu ležati BigGrin ali inače sjajn borac i jako atraktivan, milina za gledat ga.

GSP se bio umirovio još tamo 2013. godine nakon još jedne obrane naslova u nizu, mislim da je bila 9.obrana naslova u nizu. Najbolji welter borac (77 kg) ikad u povijesti UFC-a, ali i općenito MMA-ja. Ali i po meni on je kad pričamo o borilačkim sportovima, on je GOAT (Greatest Of All Time), nesumnjivo. Valjda mu je bilo došlo do zasićenja borbi i želio se umiroviti neporažen.

Prošle godine, 2017. se odlučio vratiti i to u napadu na pojas srednje kategorije (84 kg), pojas kojeg je u tom trenutku držao Bisping. Iako je gotovo 4 godine prošlo otkada se zadnji put borio, svi su mu savjetovali da se ne vraća i da to ne čini, kao ring rust, puno je to vremena bez borbi, ali to je njega još više motiviralo da se vrati. On nije kao ostali sportaši koji kad nema borbi pa ide i po klubovima, on je stalno u treningu i uvijek gleda kako napreduje. Prošle godine na UFC 217 je upisao povijest, uspio osvojiti i pojas srednje kategorije, što je samo potvrdilo da ring rust ne postoji ako si pravi u glavi i ako si predodređen da budeš šampion Smile

Poslije je zaradio neku ozljedu pa nije branio pojas, ali mislim da je to i bio ugovor samo na jednu borbu, iako mnogi nisu vjerovali u njega. Ne znam što je u međuvremenu bilo, ali upravo danas se pojavila vijest:

Quote:
KHABIB vs. GSP in the works. This is all that is known at the moment


http://www.profightstore...ma-za-borbu-/30572.aspx

GSP je inače borac koji je bio magnet za PPV. Kad se on nalazio u glavnoj borbi na tom i tom cardu, znao si odmah da je sve rasprodano i da će PPV brojke biti odlične. Borac koji je to uspijevao bez ikakvog trash talka, ljudi su ga baš voljeli. Osim njega, magneti za PPV su bili Lesnar, Ronda i naravno Conor.



Ima samo 2 poraza u karijeri i to od legende Matta Hughesa (kojeg je poslije naslijedio), te jako iznenađujući poraz od Matta Serre 2007. koji je, malo će čudno zvučati, jako dobro došao tad jer mu je preokrenulo cijelu psihu, što se tiče karijere, treniranja - otada je postao skroz bolji borac i više nikada nije izgubio. Jako je bio dominantan i nema tog borca kojeg nije mogao srušiti u parter. U 5.rundi je radio kao da je prva runda, cardio savršen.

Kad je bio tada izgubio od Serre, naravno, čekao se revanš. On je inače francuski Kanađanin što se vidi i po imenu Georges St-Pierre, a upravo je taj revanš protiv Serre bio u njegovom rodnom gradu Montrealu (Kanada). Našao sam taj njegov entrance, malo gdje si znao vidjeti ovaku ovaciju gledatelja kad neki borac ulazi u kavez.

Ako imaš one slušalice za mob ili bilo kakve, stavi i pogledaj ovaj kratki entrance te večeri, tu je zadnji put ulazio kao izazivač. I pojačaj naravno zvuk do kraja, ja se uvijek naježim kad gledam ovo BigGrin

40 sekunda videa - gledatelji u dvorani ga vide na onim velikim ekranima i kreće ludilo
46 sekunda - on ih pozdravlja, uzvraća pozdrav
1:13 min - ulazi u dvoranu, ovacije idu do neba

VIDEO: https://www.dailymotion.com/video/x6ex75

Kako sam rekao da je francuski Kanađanin, mislim da sam negdje pročitao da je ova pjesma rađena isključivo za njega, za tu večer. Kreće sa stihovima "Im back, im back.." kao vratio sam se, došao sam po svoj pojas, došao sam po osvetu, kao tako bi se moglo protumačiti, a pjesma je na tom jeziku (francusko/kanadski, neki rap valjda, zove se inače stvar Numéro 1).

Poslije njega ulazi Serra tada kao prvak i kreće ova njegova stvar:

https://www.youtube.com/watch?v=SxpcNRQIlqg

Neki miks sa Rocky mjuzom, eeee, sva publika buuuuuu, a taj Serra se samo osmjehuje, ono ludnicaaaa LOL

Ostalo je povijest, izdominrao ga potpuno, prebrz je bio za njega, pogledaj ovaj superman-punch i leg kick u istoj akciji:



Te završetak nakon što ga je izdominirao, koljenima u parteru:



-
-

Ispričavam se na podužem postu, ali kad se o UFC-u priča, pogotovo o GSP-u, mogao bi pisati/pričati danima LOL
"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Keziah
#6 Posted : 2. studenog 2018. 0:45:30(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
https://www.youtube.com/...v=xP_w6bAem5U&t=20s

Linkove koje si stavio,nema ih, stavi tako da kada klikneš ode na video.

Gsp-a sam pratio dosta dugo, odličan borac još bolji čovjek, bez nekakve galame, recimo Conor mi je odličan bio ali stvarno je počeo pretjerivati s izjavama, radi od sebe klauna čovjek, nema tu kasnije govorenja protivniku u kavezu " to je samo biznis ".
Još uvijek mi je drag, ali mogao bi držati jezik za zubima, barem sada kada se osigurao za petsto života.
Od ostalih dugo mi je bio drag Wanderlai Silva, ono je čudo od borca, mislim da srčanijeg borca nema.
Ferguson me totalno kupio i mislim da mi je on No1 od aktivnih boraca,jednostavno čudesan borac.

Dobro je što svaki dan ima na Fight Chanelu po dva eventa u cijelosti snimke.
Čeka se event u Subotu navečer.

Edit:ne znam neće ni meni yt link da stavi.
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Keziah
#7 Posted : 3. studenog 2018. 23:03:52(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Večeras na Fight Chanelu uživo UFC 230




Daniel Cormier (c) vs. Derrick Lewis – meč za titulu prvaka u teškoj kategoriji
Chris Weidman vs. Ronaldo Souza
David Branch vs. Jared Cannonier
Karl Roberson vs. Jack Marshman
Derek Brunson vs. Israel Adesanya
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
ReemCP
#8 Posted : 3. studenog 2018. 23:18:43(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 27.10.2018.(UTC)
Posts: 165
Location: UFC octagon
Keziah wrote:
Od ostalih dugo mi je bio drag Wanderlai Silva, ono je čudo od borca, mislim da srčanijeg borca nema.

Wand je super, pogotovo iz PRIDE FC dana kad se borio u Japanu ThumbsUp Imam ti jedan cd doma od mislim 2h, pregled njegovih borbi u PRIDE-u, e ne možeš vjerovat kako je to dobro, ono, nema dosadne borbe, ni trenutka Cool

Eh da, noćas je UFC 230 na programu, mislio gledat uživo, ali stislo me sa poslom. Morat ću gledat u snimci, a i izbjegavat MMA portale da ne saznam rezulate. Kad gledam snimku, onda volim da ništa ne znam kako je bilo, pa da donekle imam osjećaj kao da gledam uživo Sherlock
"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Keziah
#9 Posted : 3. studenog 2018. 23:24:11(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Onda ne zalazi ovamo jer ću komentirati.
Ti imaš dosta tih snimki?
To se može na torenttu skinuti zar ne?
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
ReemCP
#10 Posted : 3. studenog 2018. 23:52:13(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 27.10.2018.(UTC)
Posts: 165
Location: UFC octagon
Da da, neću ovdje u ovu temu dolazit dok ne pogledam, tako da samo komentiraj kad stigneš Smile
Aha, ima na torrentima, uvijek bude cijeli card i raspoređen u 3 dijela:

early prelimsi (kao rane uvodne borbe) - obično 3 borbe
prelimsi (glavne uvodne borbe, koje su obično na FS1 kanalu u Americi) - obično 4 borbe
glavni pogram (5 glavnih borbi)

Recimo u onaj piratbay ukucaš sutra možda iza 13h samo u tražilicu "UFC 230" i već će sigurno biti, dosta seedera bude. Ja sam inače član na MMA-trackeru, privatnoj torrent stranici gdje imaš sve žive torrente o borbama, oni već rano ujutro po završetku eventa imaju dostupno za skidati. Samo treba održavati i taj ratio 1:1, koliko uzmeš, toliko treba i megabajta, gigabajta vratit. Dok na običnim torrentima nije slučaj.
"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Keziah
#11 Posted : 19. studenog 2018. 2:35:43(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Reem, reci mi gdje mogu gledati sve evente?
Od Ufc 1 pa dalje po redu.
Našao sam od 1 online ali dalje treba plaćati.
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
ReemCP
#12 Posted : 20. studenog 2018. 11:09:59(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 27.10.2018.(UTC)
Posts: 165
Location: UFC octagon
Objasnio ti sad na pp Smile
"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Keziah
#13 Posted : 20. studenog 2018. 16:00:02(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Odgovorio...čudo toga imaBaseball
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
ReemCP
#14 Posted : 20. studenog 2018. 21:15:01(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 27.10.2018.(UTC)
Posts: 165
Location: UFC octagon
Racunaj da osim tih 230 PPV priredbi su i ostali manji eventi kao Fight Night-ovi, ukupno dosad ti je UFC dogurao do brojke 457 priredbi! Posljednjih godina imaju 45-50 priredbi godisnje, strasno. Meni je dobro sto sam dosta rano poceo to pratit, uspio sve dosad pogledat, ali naravno ne sjecam se svega, cudo tog ima.
"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."
Keziah
#15 Posted : 21. studenog 2018. 1:42:52(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Gledao sam po Amazonu koliko koštaju orginali...nisu jeftini...volio bi bar brojčane imati Smile
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Keziah
#16 Posted : 2. prosinca 2018. 0:24:21(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Pogledao sam prvi UFC Contender Series.


Što se tiče samog showa, u pitanju je pet borbi koje se uživo održavaju u Ultimate Fighter dvorani u Las Vegasu, u prisustvu Dane White i određenog broja fanova koji su došli zajedno s borcima. Nakon što se održi svih pet borbi, Dana White odlučuje kome će od boraca i borkinja ponuditi ugovor. Naravno da istog ne osvajaju svi, a po pravilu čak ne mora ugovor biti nužno ponuđen pobjedniku borbe, iako je do sada samo to bio slučaj. Unutar osam epizoda prve sezone, šest puta je ugovor dobilo po dvoje sudionika, jednom je on ponuđen samo jednom borcu, dok je nakon posljednje epizode potpisano troje boraca.




Ugovore su dobili:
-Augusto Sakai
-Sarah Frota
-Mayra Bueno Silva
-Rogerio Bontorin

Prva borba je bila po meni dosadna,imam dojam da je Sakai dobio ugovor samo iz razloga što ufc kronološki fali teškaša,ništa posebno nije pokazao.
Druga borba odlična,Frota sasvim zasluženo dobila ugovor i mislim da je ona budućnost UFC-a.
Treća borba onako, jedini koji od pobjednika nije dobio ugovor Arooyo,iskreno nije ni zaslužio, borba je bila u redu do polovice, no kada su ostali bez kondicije to je izgledalo vrlo loše,malo je nepošteno da Sakai dobije ugovor a Arooyo ne, izvedba je bila u najmanju ruku podjednaka.
Bueno Silva je dobila ugovor iako smo malo od nje vidjeli, prebrzo je zagušila svoju protivnicu.
I uvjerljivo najbolji meč u kojemu je dobio ugovor Bontorin.Odlična borba i odlično trpi udarce Bontorin,praktički je bio dva puta nokautiran,međutim završio je gušenjem vrlo dobrog Gabriela.
Dvije lošije borbe,jedna brzo završena i dvije odlične...vrlo dobar event.
Sviđa mi se i ambijent u maloj dvorani,odličan ogranak za talente i prilika za UFC ugovor.

***
Tek sam počeo gledati ponovo evente pa pišem ono što vidim na eventu iako su eventi možda dosta stariji i neki borci su već jako dobri ili su nestali s radara.
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Keziah
#17 Posted : 8. prosinca 2018. 20:58:24(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side

Svidjela mi se Carolina i ovaj Moreira je dobar borac, nevjerojatno izdržljiv i dobar parteraš.
Paiva strašno kako se čovjeka forsira,meni uopće nije ostavio neki poseban dojam,meni iz nepoznatih razloga forsiran borac od D.Whitea.
Ugovore dobili:
Moises
Carolina
Moreira
Paiva
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Keziah
#18 Posted : 8. prosinca 2018. 21:09:33(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side


Strašan event, odlične borbe.
Sjajan nokaut Parisiana kružni udarac rukom, nije mi jasno kako nije dobio ugovor,velika nepravda.
Brutalan nokaut Edwardsa, mislim da je u 26 sekundi bilo gotovo.
I na kraju dominacija i makljaža manje poznatije sestre Shevchenko, u jednom trenutku mi je bilo žao Nievere,baš je koljenima prebila i raskrvarila.

Ugovore dobili:
Shevchenko
Edwards
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Keziah
#19 Posted : 8. prosinca 2018. 21:22:34(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side

U ovom eventu imamo još jednog "forsirajućeg" borca, riječ je o Sanchezu koji je dobio ugovor ispred Espinose i Santiaga koji su odradili u najmanju ruku podjednake mečeve, ako se mene pita čak i bolje nego Sanchez.
Imamo i najlošiji meč koji sam gledao ikada, Berzin VS Nzechukwu,dosta loša borba,prvi nije pokazao ništa,na kraju je jedva stajao na nogama a pobjedu je odnio Nigerijac kojem kronično fali borbi i iskustva,njegovi udarci su mi djelovali kao da "mazi" protivnika, potpuno odsutnog ekvivalenta partera.
I na kraju najbolja borba koju sam do sada gledao u Contenderu UFC-u Peterson-Lopez,pobjeda Lopeza na bodove sasvim zasluženo, izdominirao je Petersona koji je čudesno izdržao teške i brojne udarce,borbu je završio sav krvav, ja bih dao ugovore obojici,kod Petersona mi se nije svidjela bahatost i prepotentnost.

Ugovore dobili:
Lopez
Sanchez
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Keziah
#20 Posted : 8. prosinca 2018. 21:28:47(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 24.10.2018.(UTC)
Posts: 341
Location: The dark side
Večeras u 04:00 UFC 231





Odlične dvije borbe za pojas Shevchenko-Joanna i glavna borba večeri Holloway protiv neporaženog Ortege, evo i najave:

https://www.youtube.com/watch?v=2Pcg_xin1Bs


UFC 231

Max Holloway vs. Brian Ortega

Valentina Shevchenko vs. Joanna Jedrzejczyk

Gunnar Nelson vs. Alex Oliveira

Kyle Bochniak vs. Hakeem Dawodu

Jimi Manuwa vs. Thiago “Marreta” Santos
Svjedočio sam i sudjelovao u tami koju ne možete zamisliti i zato nemam straha da hranim strah!
Users browsing this topic
Guest
2 Pages12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,157 seconds.