Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Nathan Never 70
LL
#1 Posted : 3. svibnja 2019. 9:22:47(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 5.8.2015.(UTC)
Posts: 342
Location: Zagreb
Četvrto izdanje (od ukupno osam) koje ćemo najaviti u sklopu ove naše četvrte ovogodišnje ture koja bi uskoro trebala biti u prodaji je 70. knjiga Nathana Nevera, a epizode (207-209) koje vas čekaju u njoj su:

“POTPUNA KONTROLA” (Stefano Piani / Andrea Cascioli)
“NESTALI SIN” (Stefano Piani / Paolo Di Clemente)
“ILUZIONISTIČKI TRIKOVI” (Alberto Ostini / Mario Atzori & Oskar)


Navedene priče u Italiji su izvorno objavljene u razdoblju od kolovoza do listopada 2008., a autor svih naslovnica je spektakularni Roberto De Angelis!

Regularna cijena Nathanove knjige broj 70 bit će 195 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 156 HRK.

Bacite pogled:



maddjuro
#2 Posted : 3. svibnja 2019. 16:15:14(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 11.8.2011.(UTC)
Posts: 349
Man
Location: land down under
još malo i na 200kn po broju smo
mmihoci
#3 Posted : 3. svibnja 2019. 17:24:55(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 18.12.2018.(UTC)
Posts: 524
Location: Koprivnica
maddjuro wrote:
još malo i na 200kn po broju smo


Ok priznajem iako nisam neki bogataš, no meni cijena za sad (hvala Bogu) nije najbitniji faktor već kvaliteta "pakovanja" samog stripa. O kvaliteti "sadržaja" ne bih jer to je svakome ponaosob "u srcu" i trenutno samo skupljam Bonellijevce pa vjerojatno bi bio prilično pristran. A u Bonelli svijetu Nathan Never i njegov kako ga obično nazivaju "Univerzum" mi je najdraži, možda zato jer sam ga skupljao prvog i zato se svaki put poveselim kad je u jednoj Libellusovoj turi više od jedne knjige iz "Nathanovog univerzuma".
Jedino bih molio Libellus ekipu da ubrzaju ritam tura ili da povećaju broj knjiga u turi kao što sam već "gnjavio" oko toga jer se bojim da jedva držite korak s izlaženjima u odnosu na Italiju, a moglo bi vam se dogoditi i kašnjenje s obzirom da neke edicije (kao Mister No pa i Martin Mystere) prerastaju iz "knjižurina" u "knjižice" po debljini istih.
No sve u svemu podržavam kvalitetu "pakovanja" u odnosu na brzinu ili cijene na rubu održivosti. Znam da vam nije cilj obogatiti se i da vam ovaj posao čini zadovoljstvo (kao i nama čitati stripove u vašem "pakovanju"), ali od "zadovoljstva" se ne živi i treba zaraditi u tom poslu da se što duže "družimo" s Libellusovim izdanjima.
Kako uzimam i druge Bonelli stripove (koje Libellus nema u svom "portfelju") i od drugih izdavača na prostoru Hrvatske, Srbije i BiH, kvaliteta "pakovanja" Libellus stripova je ipak za razinu (čak i više razina) iznad od ostalih te sam uvjeren da je cijena onakva kakva treba biti.

Zato od kolega s foruma koji "prigovaraju" oko cijene knjiga molim da više ne rade pritisak jer sam uvjeren da je to samo kontraproduktivno i nama koji volimo stripove i Libellusu kao izdavaču.

maddjuro
#4 Posted : 4. svibnja 2019. 1:57:11(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 11.8.2011.(UTC)
Posts: 349
Man
Location: land down under
problem je ,možda, i preveliki broj izdanja. Sada su navalili sa dragonerom. A kada idu tempom od 8 izdanja po turi, onda zna biti problem da , u ovome slučaju, nathani idu relativno sporo. Doduše sada su odjednom izbacili 3 izdanja odjednom pa to je veći iznos za odjednom iskeširati.. Nasreću da skupljam samo orginalnu seriju. Šteta jedino da nisu već neko vrijeme izbacili reprint onoga sto je slobodna izdavala
Jerry Krause
#5 Posted : 4. svibnja 2019. 20:30:01(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 387
Man
Location: Ljubuški
Uh tek sad skužio. Bravo ekipa za čak 3 izdanja u ovoj turi.ThumpUp ThumpUp ThumpUp
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,043 seconds.