Neprijatelji zauvijek / Crna bajka / Đavolova nevjesta / Tama u duši

 

Naziv: Dylan Dog kolor, 3. knjiga

Naslov: Neprijatelji zauvijek / Crna bajka / Đavolova nevjesta / Tama u duši

Scenarij: Tito Faraci / Bruno Enna / Corrado Mastantuono / Claudio Chiaverotti

Crtež: Giuseppe Camuncoli / Corrado Roi / Corrado Mastantuono / Patrizio Evangelisti

Naslovnica: Sergio Toppi

Sadržaj:

Prva priča: među zvijerima londonskoga zoološkog vrta nalazi se i jedna koja surovošću nadmašuje sve ostale. Nikakav kavez nije u stanju obuzdati njezinu žeđ za krvlju. Kako bi je zaustavio, Dylan će morati krenuti u lov ili postati jedna od njezinih bezbrojnih žrtava.
Druga priča: zatvoren u pećnici, vezanih nogu i ruku, Istražitelj nemogućega mora se prisjetiti početka jedne mračne bajke koja, ironijom sudbine, sliči njegovoj novoj pustolovini koja će mu, ako ga pamćenje ne posluži, biti posljednja.
Treća priča: izgubljena u tami koja ju je toliko očaravala, mlada Kelly nikad više nije našla put kući, pronašavši u utrobi zemlje nekoga tko ju je čekao dugo vremena, čije bi joj moći mogle dati sve što je ikad željela... ali cijena koju mora platiti vrlo je visoka!
Četvrta priča: među najgorim morama s kojima se je susreo stanovnik Craven Roada počasno mjesto zauzima Philip Crane alias Groza Strašni, čovjek iz mraka. Nakon što ga je pobijedio u prošlosti, ali nikad potpuno uništio, dijabolično čudovište sad se vratilo ubijanju, jer ga je u život prizvao onaj koji se usudio uvrijediti njegovo ime!

Broj stranica: 128

Tisak: u boji

Format: 165 x 215 mm

Uvez: tvrdi

Prijevod: Andrej Cvitaš

Naklada: 750 kom

ISBN: 978-953-276-290-7

Datum objave: 27.07.2011

Cijena: 90,00 kn

Komada: Nedostupno [0]