27.12.2022

Asteroid Argo 4 - “NOVI POČETAK”

Slika

NOVI POČETAK” naslov je zadnjeg izdanja u našoj finalnoj ovogodišnjoj turi koja će za dan-dva biti u prodaji i riječ je o četvrtoj knjizi Nathanova spin-off projekta Asteroid Argo.
 
Scenarist ove priče koja je u Italiji izvorno objavljena u siječnju 2011. je Bepi Vigna, crtež potpisuju Andrea Bormida & Silvia Corbetta, a autor naslovnice je Max Bertolini.

Što se radnje tiče, u ovoj epizodi koja je objavljena gotovo pet godina nakon prethodne, posada Arga suočava se s novim uzbuđenjima nepoznatog svijeta, a dok April, Rick i Xavier budu zauzeti protokolarnim obvezama, Jack i Helen krenut će u pomoć ekspediciji koja je zapela na Nekaffu...

Format knjige je standardni Bonellijev (160 x 210 mm), izdanje ima 160 stranica (c/b; tvrde korice), a naklada je 250 primjeraka.

Kompletan popis naših izdanja u 2022. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2174 - a za kraj još samo informacija da će redovna cijena “Novog početka” biti 175 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 140 HRK.