03.04.2024

Dampyr 12 – “PARIŠKO PODZEMLJE”

Slika

Uskoro bi se u prodaji trebala naći i 12. knjiga sjajnog Dampyra, a naslov joj je “PARIŠKO PODZEMLJE”!

Pustolovine i autori koji vas čekaju u njoj su:

45) VAMPIR S HIGHGATEA (Mauro Boselli / Giuliano Piccininno) (12./2003.)
46) DVORAC MODROBRADOGA (Mauro Boselli / Alessandro Bocci) (1./2004.)
47) SHEFFIELDSKI ZLOČINI (Mauro Boselli / Fabio Bartolini) (2./2004.)
48) PARIŠKO PODZEMLJE (Luigi Mignacco / Giuliano Piccininno) (3./2004.)


Tradicionalno, sve naslovnice potpisuje prekaljeni Enea Riboldi, a što se tehničkih detalja tiče tu je i dalje sve po starome: riječ je o izdanju 4-u-1 u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 392 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladom od 300 primjeraka.

Vezano za radnju, u “Vampiru s Highgatea” Harlan i društvo će u Londonu, uz pomoć simpatičnih Deana Barrymorea i Matta Shadyja, pokušati riješiti misterij opakog vampira; zatim slijedi put u Hamburg i ponovni susret s članovima obitelji De Vere, a nakon toga se mjesto radnje seli u Sheffield, grad u kojem se nalazi sjedište Temseka... Na kraju, u rješavanju misterija u “Pariškom podzemlju”, Harlanu će u pomoć priskočiti dobro nam znani Victor i Araxe...

Domaći rad će ovog puta biti prilično opsežan, a ovo je cjelokupni popis epizoda na koje ne bi bilo loše baciti malo pogled:

“Đavolov sin” (1. knjiga)
“Noćni soj” (1. knjiga)
“Demonsko platno” (5. knjiga)
“Transilvanijski ekspres” (6. knjiga)
“Tajna sedam gradova” (6. knjiga)
“Vražji napitak” (6. knjiga)
“More smrti” (8. knjiga)
“Ubojice vampira” (9. knjiga)
“Čovjek iz Belfasta” (11. knjiga)
“Legenda o Amber” (11. knjiga)

Kompletan popis svih naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - i na kraju još samo informacija da će redovna cijena “Pariškog podzemlja” biti 39,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 31,92 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr