03.04.2024

Dampyr 13 – “VARNEYJEVO PROKLETSTVO”

Slika

A ubrzo bi se, zajedno s “Pariškim podzemljem”, u prodaji trebalo naći i “VARNEYJEVO PROKLETSTVO”, 13. knjiga izvrsnog Dampyra, a epizode i autori koji vas čekaju u njoj su:

49) PAKLENA KOLONA (Mauro Boselli / Mario Rossi - Majo) (4./2004.)
50) DOKTOR PEPELJUGA (Mauro Boselli / Luca Rossi) (5./2004.)
51) TRI STARE GOSPOĐE (Mauro Boselli / Corrado Roi) (6./2004.)
52) VARNEYJEVO PROKLETSTVO (Mauro Boselli / Stefano Andreucci) (7./2004.)


Kao i uvijek, autor svih naslovnica je naš stari poznanik Enea Riboldi, a svi tehnički detalji i dalje su isti: riječ je o izdanju 4-u-1 u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 392 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladom od 300 primjeraka.

Što se radnje tiče, u “Paklenoj koloni” Harlan i ekipa će se u Bretanji, zajedno s Victorom i Araxe, ponovno susresti s profesorom Hansom Miliusom, a “Doktor Pepeljuga” nas ponovno vodi u Prag, do Caleba i Nikolausa. U priči “Tri stare gospođe” Harlan će skoknuti do Bruggea gdje ga čeka Hanneke, a doznat ćemo nešto i o njegovome djetinjstvu. Naposljetku, u “Varneyjevom prokletstvu”, pozornica događaja bit će Napulj, a pozadinu priče otkrit će nam zbivanja koja su se odigrala u legendarnoj vili “Diodati” 1816. godine...

Evo i tradicionalnog popisa epizoda za domaći rad:

“Pod kamenim mostom” (2. knjiga)
“Transilvanijski ekspres” (6. knjiga)
“Vražji napitak” (6. knjiga)
“Flamanska mora” (7. knjiga)
“More smrti” (8. knjiga)
“Lovci na sablasti” (9. knjiga)
“Ubojice vampira” (9. knjiga)
“Kuća lutaka” (11. knjiga)
“Pariško podzemlje” (12. knjiga)

Cjelokupan popis svih naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - i na kraju još samo informacija da će redovna cijena “Varneyjevog prokletstva” biti 39,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 31,92 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr