14.11.2022

Dragonero: Pobunjenik 1 & 2

Slika

O sjajnome Dragoneru ne treba trošiti puno riječi jer svima nam se doslovno preko noći uvukao duboko pod kožu, a nakon prvog poglavlja koje smo apsolvirali u 27 knjiga, došlo je vrijeme i za drugo pod naslovom – Pobunjenik!

Što se tehničkih detalja tiče tu se ništa neće promijeniti, a to znači da nastavljamo i dalje u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 300 primjeraka.

Radnja Pobunjenika nastavlja se točno ondje gdje je završilo prvo poglavlje, a epizode i autori koji vas čekaju u prvim dvjema knjigama koje će izaći povodom ovogodišnjeg Interlibera su:

Knjiga 1:

“ERONDA`RSKI POBUNJENICI” (Stefano Vietti / Gianluca Pagliarani, Fabio Babich, Giancarlo Olivares)
“POVRATAK U SOLIAN” (Luca Enoch / Salvatore Porcaro)
“KAMENI ČUVARI” (Luca Enoch / Vincenzo Riccardi, Francesco Rizzato)

Knjiga 2:

“KRIK MESA” (Luca Barbieri / Alessandro Bignamini, Luca Bonessi)
“BOGOVI ARENE” (Luca Enoch / Riccardo Latina)
“GLAS DUBOKE ŠUME” (Luca Barbieri, Luca Enoch, Stefano Vietti / Gianluca Pagliarani, Giuseppe De Luca, Giuseppe Matteoni)


Autor naslovnica je Gianluca Pagliarani, a u Italiji ove epizode objavljene su u razdoblju od studenoga 2019. do travnja 2020. godine u originalnim brojevima 1-6.

Regularna cijena ovoga mini-kompleta u kojem se nalaze prve dvije knjige Pobunjenika je 470 kuna, promotivna cijena tijekom prva dva mjeseca bit će 376 kn, a na ovogodišnjem Interliberu moći ćete ga kupiti za promotivnih 335 HRK.

Kao što smo već najavili, povodom ovogodišnjeg Interlibera koji će se u Zagrebu održati od 8. do 13. studenoga pripremili smo za vas besplatne majice, šalicu te još neke sjajne akcije, tako da je to uistinu idealna prilika za kupovinu prvih dviju knjiga Pobunjenika!