28.05.2023

Dragonero: Pobunjenik 5

Slika

Uskoro će se u prodaji naći i 5. knjiga Pobunjenika, drugog poglavlja fenomenalnog Dragonera, a priče i autori koji vas čekaju unutra su:

“KARNONOVE KĆERI” (Luca Enoch / Lorenzo Nuti)
“TRAŽENI” (Stefano Vietti / Cristiano Cucina, Antonella Platano, Vincenzo Riccardi)
“NEPRISTUPAČNA UTVRDA” (Stefano Vietti / Fabio Babich, Fabrizio Galliccia, Emanuele Gizzi)

Kao i uvijek, autor naslovnica je Gianluca Pagliarani, a u Italiji su ove epizode izvorno objavljene u razdoblju od studenoga 2020. do siječnja 2021. godine, u originalnim brojevima 13, 14 i 15.

Što se tehničkih detalja izdanja tiče tu se ništa nije mijenjalo, a to znači da je riječ o klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm) na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 300 primjeraka.

Što se domaćeg rada tiče, posebno ističemo sljedeće četiri pustolovine:

“Zmajeva krv” (Dragonero 1)
“Dodir koji ubija” (Dragonero 3)
“Pustolovina u Darkwoodu” (Dragonero SP 2)
“Glas duboke šume” (Dragonero: Pobunjenik 2)

Cjelokupan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – i za kraj još samo podatak da će redovna cijena petog Pobunjenika biti 32,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 26,32 €.

Tradicionalno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr