29.05.2023

Dragonero: Pobunjenik 6

Slika

Zajedno s 5. knjigom, uskoro će se u prodaji naći i 6. knjiga Pobunjenika, a epizode s novim pustolovinama sjajnog Dragonera i autori koji vas čekaju unutra su:

“LET VIVERNA” (Luca Enoch / Salvatore Porcaro)
“YANNINA ŽRTVA” (Stefano Vietti / Alex Massacci, Luca Malisan)
“NAPAD NA VA`HLENDA`RT” (Stefano Vietti / Cristiano Cucina, Vincenzo Riccardi, Fabio Babich, Ludovica Ceregatti)


Autor svih naslovnica je tradicionalno Gianluca Pagliarani, a u Italiji su ove priče izvorno objavljene u razdoblju od veljače do travnja 2021. godine, u originalnim brojevima 16, 17 i 18.

Vezano za tehničke detalje izdanja tu je sve isto, a to znači da se radi o klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm) na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 300 primjeraka.

Naravno, tu su i epizode za domaći rad:

“Trgovac robinjama” (Dragonero 6)
“Posljednja crta obrane” (Dragonero 11)
“Izgubljena djeca” (Dragonero 16)
“Crne kraljice” (Dragonero 19)
“Zarobljenik” (Dragonero 19)
“Zemlja bez povratka” (Dragonero 20)
“Trolovske zidine” (Dragonero SP 5)

Cjelokupan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – i za kraj još samo podatak da će redovna cijena šestog Pobunjenika biti 32,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 26,32 €.

Kao i uvijek, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr