30.07.2023

Dragonero: Pobunjenik 8

Slika

Zajedno sa sedmom, uskoro će se u prodaji naći i 8. knjiga Pobunjenika, drugog poglavlja odličnog Dragonera, a priče i autori koji vas čekaju u njoj su:

“NA PUTU USPOMENA” (Luca Enoch, Stefano Vietti, Luca Barbieri / Ludovica Ceregatti, Diego Bonesso, Vincenzo Riccardi, Emanuele Gizzi)
“POVRATNICA” (Luca Enoch / Gianluca Pagliarani & Manolo Morrone)
“NAPAD KOBACA” (Luca Enoch / Antonella Platano)


Kao i obično, sve naslovnice potpisao je dobro nam znani Gianluca Pagliarani, a u Italiji su ove pustolovine izvorno objavljene u razdoblju od srpnja do rujna 2021. godine, u originalnim brojevima 21 BIS, 22 i 23.

Što se tehničkih detalja izdanja tiče tu je i dalje sve nepromijenjeno: klasični Bonellijev format (160 x 210 mm) na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji i nakladom od 300 primjeraka.

Vezano za radnju, u prvoj epizodi, od 80-godišnjeg Iana, na zapjenjenome moru, doznat ćemo nešto više o jednome posebnom daru koji je dobio od Gmora za svoj 10. rođendan, te od kolikog mu je značaja taj dar bio u trenucima kad je punio 20 i 30 godina. Potom nas, u “Povratnici”, čeka uznemirujuća priča o djevojčici Gheal, a s “Napadom kobaca” polako krećemo prema raspletu ovoga drugog poglavlja...

Naposljetku, ovo su tri priče koje ovog puta predlažemo za domaći rad:

“Pogled zvijeri” (Dragonero 5)
“Mat kuli” (Dragonero: Pobunjenik 3)
“Kad pjevaju valovi” (Dragonero: Pobunjenik 7)

Tradicionalno, cjelokupan popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – i za kraj još samo podatak da će redovna cijena osmog Pobunjenika biti 32,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 26,32 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr