26.01.2024

Dragonero specijalni broj 10 - “KRALJEVSTVO VUKOVA”

Slika

Zajedno s devetkom, u dogledno bi se vrijeme u prodaji trebao naći i 10. specijalni broj izvrsnog Dragonera, a naslov mu je “KRALJEVSTVO VUKOVA”!

Scenarij ove opake priče koja je u Italiji izvorno objavljena u srpnju 2022. napisao je maestralni Luca Enoch, a cjelokupni crtački dio posla – od crteža, preko kolora pa sve do naslovnice – besprijekorno je odradio Massimo Dall'Oglio, uz podatak da je koloriranje naslovnice potpisao Paolo Francescutto!

Kod tehničkih detalja nema nikakvih promjena i to znači da je format klasični Bonellijev (160 x 210 mm), knjiga ima 128 stranica (boja; tvrde korice), a naklada je 300 primjeraka.

Vezano za radnju, Ian će se sa svojim kolegama komandosima, u razdoblju koje je nakon svog boravka u Bezdušnima proveo kao poručnik carske vojske, suočiti s opasnim zadatkom na sjeveru Mârgondàra, u samostanu Archinalt...

Kao i obično, kompletan popis naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - te na kraju još samo podatak da će regularna cijena “Kraljevstva vukova” biti 26,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 21,52 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr