16.11.2019

Interliber 2019. - Nova izdanja u prodaji: MAGIČNI VJETAR: POVRATAK 1 & 2

Slika

Kao što smo već spomenuli, na ovogodišnjemu Interliberu koji će se u Zagrebu održati od 12. do 17.11. imat ćete priliku kupiti i dvije knjige “Povratka” sjajnoga Magičnog Vjetra!

Što se Magičnog tiče, premda smo sigurni da o njemu već sve znate, samo ćemo spomenuti da je riječ o serijalu koji je napisao genijalni Gianfranco Manfredi i koji je izvorno u Italiji izlazio u razdoblju od srpnja 1997. do studenoga 2010. Nakon brojnih zahtjeva za nastavkom pustolovina, nekoliko godina poslije Gianfranco odlučuje napisati nastavak koji je u obliku četverodijelnog miniserijala u Italiji izašao ove godine, u razdoblju od srpnja do listopada. Sve četiri epizode “Povratka” crtački je potpisao istinski velemajstor Darko Perović, jedan od onih autora koji su ostavili najdublji trag u redovnom serijalu.

Što se same radnje tiče, ona se nastavlja direktno na epizodu “Posljednji čin” iz naše 44. knjige, u kojoj smo ostavili Neda i Estrellu u Meksiku, tako da ćete imati priliku vidjeti kako se sve to dalje nastavilo razvijati... I sigurni smo da ćete biti oduševljeni fenomenalnom pričom i crtežom!

Prekrasne ekskluzivne naslovnice za naše izdanje ponovno je potpisao Darko Perović, a autor unutarnjih je - također tradicionalno - istinski as Corrado Mastantuono.

Što se samog izdanja tiče, riječ je o 2-u-1 knjigama, naklada će biti 300 primjeraka, a 4 epizode koje vas čekaju u njima su:

Knjiga 1:
Noć kometa” (Gianfranco Manfredi / Darko Perović)
Sanjar” (Gianfranco Manfredi / Darko Perović)

Knjiga 2:
Vatra i vjetar” (Gianfranco Manfredi / Darko Perović)
O.K. Corral” (Gianfranco Manfredi / Darko Perović)

Regularna pojedinačna cijena obiju knjiga “Povratka” Magičnog Vjetra bit će 185 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ih kupiti za promotivnih 148 kuna.

Na kraju još samo informacija da će svi posjetitelji Interlibera komplet u kojemu se nalaze obje knjige “Povratka” Magičnog umjesto za prije spomenutih promotivnih 296 kn moći dobiti za ultrapromotivnih 265 kuna!

No, to još uvijek nije sve! Naime, ove godine s nama na štandu bit će i naš dragi prijatelj i autor svih epizoda Darko Perović tako da svi kupci “Povratka” uz malo strpljenja mogu očekivati crteže i autograme ove istinske crtačke legende, a vjerujem da ćete od njega tada imati i priliku čuti i sve o drugom miniserijalu Magičnog na kojemu upravo radi i koji će imati tri nastavka. Precizne termine crtanja objavit ćemo naknadno, ali računajte da će okvirno biti riječ o vikendu.

Na kraju još samo podatak da ćete više informacija o svim ostalim ponudama i popustima za Interliber 2019. možete pronaći u posebnom topicu, a bit će tu i još iznenađenja.