16.11.2019

Interliber 2019. - Nova izdanja u prodaji: MISTER NO: NOVE PUSTOLOVINE 1 & 2

Slika

Na ovogodišnjemu Interliberu koji će se u Zagrebu održati od 12. do 17.11. u prodaji će se naći i prve dvije knjige “Novih pustolovina” našega najdražeg pilota - Mister Noa!

Kao što i sami znate, zadnji, 379. broj redovnog serijala Mister Noa objavljen je u prosincu 2006. kao finalni dio završne četrnaestodijelne sage koju je napisao naš dragi, nikad prežaljeni Sergio Bonelli alias Guido Nolitta.

Nakon nepunih 13 godina s adrese Via Buonarroti 38 konačno nam stižu nove pilotove priče, no ovdje nije riječ o kronološkom nastavku na broj 379, već se radi o dosad neispričanim pustolovinama koje su vremenski pozicionirane u vrijeme trajanja redovnog serijala, prije završne Nolittine sage, a razlog za to je odluka da se ne mijenja kraj koji je osmislio kreator lika te će on kao takav ujedno i ostati.

Scenaristi koji stoje iza ovog projekta naši su stari znanci, sjajni Michele Masiero i Luigi Mignacco, a crtački su prve četiri epizode koje će se naći u našim knjigama 1 & 2 realizirali izvrsni Massimo Cipriani i Marco Foderà te legendarni Roberto Diso, dok je vrhunske naslovnice nacrtao još jedan naš stari poznanik i majstor Fabio Valdambrini.

Što se samog izdanja tiče, i ovdje će biti riječ o 2-u-1 knjigama, naklada će biti 500 primjeraka, a 4 epizode koje vas čekaju u njima su:

Knjiga 1:
Povratak” (Michele Masiero / Massimo Cipriani & Roberto Diso)
Mrtve vode” (Luigi Mignacco / Massimo Cipriani & Roberto Diso)

Knjiga 2:
Zarobljenik šume” (Luigi Mignacco / Marco Foderà)
Zabranjena planina” (Luigi Mignacco / Marco Foderà & Roberto Diso)

Regularna pojedinačna cijena obiju knjiga “Novih pustolovina” Mister Noa bit će 185 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ih kupiti za promotivnih 148 kuna.

Na kraju još samo informacija da će, baš kao i kod “Povratka” Magičnog Vjetra, svi posjetitelji Interlibera komplet u kojemu se nalaze obje knjige “Novih pustolovina” umjesto za prije spomenutih promotivnih 296 kn moći dobiti za ultrapromotivnih 265 kuna!

P.S. Više o svim ostalim ponudama i popustima za Interliber 2019. možete pronaći u posebnom topicu, a očekujte i još poneko iznenađenje...