05.11.2020

Interliber (virtualni) 2020. - Dylan Dog: Pripovijesti sutrašnjice 2 - “O smrti i nebu”

Slika

Zadnja, 12. knjiga koju ćemo objaviti povodom ovogodišnjega virtualnog Interlibera nosi naslov “O smrti i nebu” i riječ je o drugom albumu iz serijala “Pripovijesti sutrašnjiceTiziana Sclavija, “oca” Dylana Doga, koji je u Italiji izvorno izašao 1. listopada ove godine!

Nakon sjajnog Gigija Cavenaga koji je potpisao crtački dio u prvoj knjizi, u ovoj vas čeka još jedan istinski velemajstor - Nicola Mari!

“O smrti i nebu”, baš kao i “Nemoguća knjiga” koja je otvorila ovaj serijal, ima 64 stranice A4 formata u boji (koloriranje potpisuje Giovanna Niro), a u njemu nam ovaj sjajni par autora donosi sljedećih pet kratkih priča: “Kako je profesor Tuga pronašao ljubav”, “Posljednjih pet sekundi”, “Stranac”, “Čudovište” i “Dolazak”.

Naklada albuma “O smrti i nebu” je 400 primjeraka, redovna cijena mu je 185 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 148 HRK.

Na kraju još samo informacija da će, baš kao i sve ostale knjige iz interliberske ture, i ovo izdanje svi kupci tijekom ovogodišnjega virtualnog Interlibera umjesto za prije spomenutih promotivnih 148 kn moći dobiti za ultrapromotivnih 130 HRK (više informacija o svim ostalim ponudama i popustima za ovogodišnji virtualni Interliber moći ćete pronaći u posebnom topicu koji ćemo uskoro postaviti, a bit će tu i još iznenađenja).