03.06.2018

MaFest 2018. - Nova izdanja u prodaji: “ALAMO”

Slika

Zadnje izdanje u ovoj našoj novoj turi koja će biti u prodaji na ovogodišnjem MaFestu je ujedno i premijera, a riječ je o integralu pod naslovom “Alamo” koji scenaristički potpisuje Dobbs, a crtački Fabio Pezzi (33 stranice prvog albuma) & Darko Perović (13 stranica prvog albuma i cijeli drugi).

Naravno, radi se o diptihu sa zaokruženom pričom koja je u Francuskoj objavljena u albumima “Na prvoj crti” (travanj 2011.) i “Crvena zora” (lipanj 2012.), a kolor je potpisao Simon Quemener.

Naslovnice originalnih albuma nacrtao je Gérald Parel, a za prekrasnu, ekskluzivnu naslovnicu za naše izdanje zaslužan je fenomenalni Darko Perović!

Što se same priče tiče, u njoj je više riječ o političkim intrigama i spletkama nego o klasičnom prepričavanju događaja koji su se zbili u Alamu, a u sve to moći ćete se i sami uvjeriti na ovogodišnjem MaFestu kada se album nađe u prodaji.

Na kraju još samo informacija da će redovna cijena “Alama” biti 185 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 148 kuna.