10.04.2024

Mladi Tex Willer specijalni broj 7 - “NAGOVJEŠTAJ RATA”

Slika

Uskoro bi se u prodaji trebao naći i 7. specijalni broj uzbudljivoga novog serijala koji prati dosad neispričane pustolovine mladog Texa Willera, a naslov mu je “NAGOVJEŠTAJ RATA”!

Kako je riječ o izravnom nastavku “Bandere”, priče koju smo objavili u 3. specijalcu iste ove biblioteke, i u ovoj epizodi Texu će se priključiti legendarni Zagor, uz dodatak da će im ovog puta društvo praviti i njihovi najbolji prijatelji Kit Carson i Chico!

Ova pustolovina izvorno je u Italiji objavljena u prosincu 2023. godine, autori su sjajni Mauro Boselli (scenarij) i Alessandro Piccinelli (crtež), a naslovnicu kao i obično potpisuje Maurizio Dotti.

Format knjige je standardni Bonellijev (160 x 210 mm), priča ima 128 stranica (c/b; tvrde korice), naklada je 300 primjeraka, a u njoj nas, s obzirom na to da ovi specijalni brojevi nisu uvijek nužno vezani za kronologiju redovne serije mladog Texa Willera, čekaju događaji koji su se zbili nakon Građanskog rata, u vrijeme kada Tex više nije odmetnik, nego rendžer. Budući da je riječ o vremenu neposredno prije velikog pohoda Komanča na Texas, ponovno ćemo susresti i Quanaha Parkera, a naši junaci, boreći se protiv sudbine, provokatora i ratnih huškača, pokušat će spriječiti ono što je svima već jasno da je neizbježno – rat!

Cjelokupan popis naših dosad objavljenih izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - i potom za kraj još samo podatak da će regularna cijena 7. specijalnog broja mladog Texa Willera biti 24,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 19,92 €.

Uobičajeno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr