21.05.2023

Nathan Never 81

Slika

Uskoro bi se u prodaji trebala naći i 81. knjiga redovne serije Nathana Nevera, a priče i autori koji vas čekaju u njoj su:

HRAM TELEPATKINJA (Stefano Vietti / Fabio Jacomelli)
STANOVNICE TAME (Stefano Vietti / Simona Denna & Silvia Corbetta)
IMPERIUM (Bepi Vigna / Germano Bonazzi)

Riječ je o epizodama koje su izvorno u Italiji objavljene u razdoblju od svibnja do srpnja 2011. godine u brojevima 240, 241 i 242, a autor naslovnica je naš sjajni prijatelj, genijalni Roberto De Angelis!

Vezano za tehničke detalje, u pitanju je naše standardno 3-u-1 izdanje, u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 250 primjeraka.

Što se radnje tiče, zastrašujući rat svjetova se zahuktava, gospodarsko-politička previranja dobivaju sve jasnije konture, a mi ćemo sve to pratiti do kraja kronološki, sa svim redovnim i popratnim izdanjima.

Kompletan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – i za kraj još samo podatak da će regularna cijena 81. knjige Nathana Nevera biti 33,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 27,12 €.

Kao i uvijek, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr