06.09.2023

Nathan Never 84

Slika

Nakon kratke ljetne pauze i barem kakvog-takvog punjenja baterija, nastavljamo dalje punom parom prema kraju godine koji bi s naše strane trebao biti vrlo zanimljiv, ali da zasad ipak ne idemo toliko daleko evo prvo informacija da bi se uskoro u prodaji trebala naći 84. knjiga redovnog serijala sjajnog Nathana Nevera, a priče i autori koji vas čekaju u njoj su:

VATRENO NEBO (Stefano Vietti / Guido Masala & Giacomo Pueroni)
SIGMUNDOVA TAJNA (Antonio Serra & Mirko Perniola / Sergio Giardo)
ALEKSANDRIJSKI SVJETIONIK (Antonio Serra & Davide Rigamonti / Ivan Calcaterra)


Navedene epizode izvorno su u Italiji objavljene u razdoblju od veljače do travnja 2012. godine u brojevima 249, 250 i 251, a što se naslovnica tiče, onu za “Vatreno nebo” potpisuje naš dragi prijatelj, legendarni Roberto De Angelis, a od broja 250 pa nadalje tu ulogu na sebe preuzima Sergio Giardo!

Vezano za tehničke detalje, tu promjena nema: riječ je o našemu uobičajenom 3-u-1 izdanju, u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 250 primjeraka.

A što se radnje tiče, u ovoj knjizi očekuje vas konačni rasplet fenomenalnog Rata svjetova koji je započeo u 80. knjizi, a potom slijedi malo utvrđivanje gradiva iz prošlosti, no tu nije riječ ni o kakvom rebootu, kako se katkad negdje znalo pročitati, već naprosto o pojašnjavanju određenih stvarčica iz prošlosti koje će sjajno doći za još bolje shvaćanje onoga što nas čeka u budućnosti u Nathanovu serijalu... A upitnika nad glavom bit će poprilično!

Kao i obično, kompletan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – te za kraj još samo podatak da će regularna cijena 84. knjige Nathana Nevera biti 33,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 27,12 €.

Standardno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr