21.05.2023

Nathan Never specijalni broj 21 - “TRI KORAKA U SUTRAŠNJICU”

Slika

Još jedno izdanje Nathana Nevera uskoro će se naći u prodaji, a riječ je o 21. specijalnom broju pod naslovom “TRI KORAKA U SUTRAŠNJICU” koji je u Italiji na 130 stranica izvorno objavljen u lipnju 2011. godine povodom obilježavanja dvadesete obljetnice pokretanja ovoga sjajnog serijala.

U njemu vas očekuju tri priče, a naslovi i autori su:

KIBERSVEMIR (Bepi Vigna / Nicola Mari)
RAT (Michele Medda / Germano Bonazzi)
BUDUĆNOST (Antonio Serra / Roberto De Angelis)

Kao i obično, sjajnu naslovnicu potpisuje naš dragi prijatelj, fenomenalni Roberto De Angelis!

Što se tehničkih elemenata tiče, format je onaj klasični Bonellijev (160 x 210 mm; tvrde korice), naklada je 250 primjeraka, a kako je riječ o posebnom, prigodnom izdanju, u cijelosti je u boji.

Vezano za radnje priča u ovome specijalnom broju, legendarna Banda sa Sardinije odlučila se uhvatiti različitih tema, pa se tako Vigna okreće cyberpunku, Medda obrađuje nemilosrdno iskorištavanje djece u ratnom okruženju, a Serra nas suočava s potencijalnom budućnošću...

Kompletan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – i za kraj još samo podatak da će regularna cijena 21. specijalnog broja Nathana Nevera biti 25,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 20,72 €.

Tradicionalno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr