08.02.2020

Nova izdanja u prodaji: Dragonero 10

Slika

Deseta knjiga sjajnog Dragonera peto je izdanje u našoj prvoj ovogodišnjoj turi koja će uskoro biti vani, a priče koje vas čekaju unutra te njihovi autori su:

LOVCI NA KRAKENE” (Stefano Vietti / Francesco Rizzato)
DRAUGHENSKO GNIJEZDO” (Stefano Vietti / Francesco Rizzato & Antonella Platano)
ZARAZA” (Luca Enoch / Gianluigi Gregorini)

Tradicionalno, naslovnice za sve ove epizode potpisao je Giuseppe Matteoni, a u Italiji su objavljene između rujna i studenog 2015. u originalnim brojevima 28, 29 i 30.

Inače, u ovoj vas knjizi prvo očekuje dvodijelna epizoda u kojoj će Ian i Sera krenuti put Vàhlendàrta gdje će im se potom putevi razdvojiti jer će se Ian morati pridružiti lovcima na krakene kako bi zajedno s njima riješio enigmu napada na lučki gradić Awanàrt, dok će za to vrijeme Seri u Vàhlendàrtu društvo praviti ni više ni manje nego Elara Nomenille, Ianova majka. Nakon toga slijedi priča “Zaraza” u kojoj ćemo se ponovno susresti s eleuzinima i Eryanom - što automatski vuče za sobom i prijedlog da prije čitanja ove knjige bacite malo pogled i na epizode “Očnjaci i čelik” (D 2) i “U Zehfirovom kraljevstvu” (D3) - a kraj te uzbudljive pustolovine doznat ćete u 11. knjizi u priči pod naslovom “Agonija Yastrada”.

Redovna cijena Dragonera 10 bit će uobičajenih 195 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 156 HRK.