17.07.2020

Nova izdanja u prodaji: Dragonero 13

Slika

Trinaesta knjiga fenomenalnog Dragonera prvo je izdanje u našoj šestoj ovogodišnjoj turi koja će do kraja ovog mjeseca biti vani, a izvrsne priče koje vas čekaju unutra te njihovi autori su:

“IZGUBLJENA RELIKVIJA” (Stefano Vietti / Francesco Rizzato)
“ZAMAK LUDILA” (Stefano Vietti / Giuseppe Matteoni)
“STRAHOSJEK” (Luca Enoch / Gianluca Gugliotta & Emanuele Gizzi)


Tradicionalno, naslovnice i za ove epizode potpisao je Giuseppe Matteoni, a u Italiji su objavljene između lipnja i kolovoza 2016. godine u originalnim brojevima 37, 38 i 39.

U “Izgubljenoj relikviji” Ian i Gmor susreću Mosea Travina, simpatičnog trgovca kojega poznaju još iz djetinjstva te mu se pridružuju na putu za Meroviju; “Zamak ludila” ponovno nam dovodi Khaila Davenanta, a u “Strahosjeku” Iana će njegov mač odvesti u Suprendàr...

Prije nego što se bacite na čitanje ovih triju iznimno napetih i važnih epizoda, predlažemo vam sljedeće naslove za domaći rad:

“Zmajeva krv” (D 1)
“Očnjaci i čelik” (D 2)
“U Zehfirovom kraljevstvu” (D 3)
“Zehfirov povratak” (D 12)
“Čuvari Malagarta” (D 12)

Osim tehničkih detalja koje već sigurno znate (tvrde korice; 294 stranice; tri unutarnje kolorne naslovnice; naklada 300 primjeraka itd.), na kraju još samo informacija da će redovna cijena Dragonera 13 biti uobičajenih 195 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 156 HRK.