29.06.2020

Nova izdanja u prodaji: Martin Mystère 110 - “GOSPODARICA ZMIJA”

Slika

Treća knjiga (od deset) u našoj petoj ovogodišnjoj turi koja bi uskoro trebala biti vani nosi naslov “GOSPODARICA ZMIJA” i riječ je o 110. broju regularne biblioteke Martina Mystèrea!

Scenaristi ove epizode koja je u Italiji izvorno objavljena u rujnu i listopadu 1995. godine u brojevima 162 i 163 redovnog serijala su Giuseppe Mangoni, Enrico Lotti i Andrea Pasini, crtež potpisuje Lucia Arduini, a naslovnice su kao i uvijek djelo sjajnog Giancarla Alessandrinija.

Što se same priče tiče, u potrazi za materijalom za jednu od završnih TV-epizoda “Talijanskih mysterija” Martin će se zajedno s Javom zaputiti na sjever Italije gdje će upoznati simpatičnu restauratoricu Chiaru Pollini s kojom će pokušati otkriti kakvu to opasnu tajnu skriva jedna zagonetna slika iz 17. stoljeća... Kako se dio ove epizode odvija i u Bologni, svim ljubiteljima DSSM-a predlažemo da prije čitanja “Gospodarice zmija” prolistaju i priču “Preko zidina” koju smo objavili u 99. broju redovne biblioteke.

Regularna cijena 110. knjige Martina Mystèrea bit će 180 kuna, dok će ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznositi 144 HRK.

Na kraju još jednom podsjetnik da se u našoj 5. ovogodišnjoj turi koja će uskoro biti u prodaji nalazi sljedećih 10 knjiga:

Tex 110 - “Karavana odvažnih”
Priče iz baze “Drugdje” 15 - “Dama koja je očarala Arsènea Lupina”
Martin Mystere 110 - “Gospodarica zmija”
Ringo 3 - “Djeca pobunjenici” / “Meso i čelik” / “Tabula rasa”
Nathan Never 15 - “Strava na dnu” / “Ravenov povratak” / “Satelit ubojica”
Mister No Nove pustolovine 4 - “Spletka u Manausu” / “Zračni pirati”
Mister No Revolution 3 - “Amazonija”
Deadwood Dick 3 - “Black Hat Jack” / “Opsada Adobe Wallsa” / “Vjetar smrti”
Mladi Tex Willer 2 - “Dezerteri”
Dylan Dog: Pripovijesti sutrasˇnjice 1 - “Nemoguc´a knjiga”

Kao što smo već bili spomenuli, službene najave za preostalih sedam izdanja očekujte - uskoro!