19.07.2020

Nova izdanja u prodaji: MISTER NO - NOVE PUSTOLOVINE 5: “Sjena koja ubija”

Slika

Peta knjiga NOVIH PUSTOLOVINA legendarnog Mister Noa treće je izdanje u šestoj našoj ovogodišnjoj turi koja bi se do kraja mjeseca trebala naći u prodaji!

Za sve one koji još uvijek nisu upoznati o čemu je riječ u “novim pustolovinama” samo kratka informacija da je u srpnju prošle godine - nakon gotovo 13 godina od izlaska zadnjega, 379. broja redovnog serijala Mister Noa koji je označio kraj završne četrnaestodijelne sage koju je napisao Sergio Bonelli alias Guido Nolitta - SBE krenuo s novim pilotovim pričama, no ne radi se o kronološkom nastavku na broj 379, već je riječ o dosad neispričanim pustolovinama koje su vremenski smještene u vrijeme trajanja redovnog serijala, prije završne Nolittine sage (a razlog za to je odluka da se ne mijenja kraj koji je osmislio kreator lika te će on kao takav ujedno i ostati).

Scenaristi koji stoje iza cijeloga ovog projekta naši su stari prijatelji, sjajni Michele Masiero i Luigi Mignacco, a slijede podaci o epizodama koje vas čekaju u 5. knjizi i koje su izvorno u Italiji objavljene u ožujku i travnju ove godine:

Posljednji čin” (Luigi Mignacco / Massimo Cipriani & Roberto Diso)
Sjena koja ubija” (Luigi Mignacco / Roberto Diso)

Što se same radnje tiče, u “Posljednjem činu” očekuje nas svršetak devetodijelne pustolovine koja je započela u prvoj epizodi, a “Sjena koja ubija” predstavlja početak nove uzbudljive priče koja se kronološki nastavlja na prije spomenutu devetodijelnu sagu.

Regularna cijena pete knjige Mister Noovih NOVIH PUSTOLOVINA bit će 185 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 148 HRK.