06.02.2020

Nova izdanja u prodaji: Mister No 106 – “NINJA”

Slika

Poslije malo odmora koji nam je zbilja trebao nakon 12 tura u prošloj godini u kojima smo objavili ravno 100 knjiga, vrijeme je za službenu najavu prve naše ture u 2020. koja će tijekom ovog mjeseca izaći iz tiska, a u njoj će se naći ukupno osam izdanja.

Prvo od tih spomenutih osam izdanja nosi naslov “NINJA” i riječ je o 106. knjizi našega omiljenog pilota - Mister Noa!

Ovu napetu pustolovinu na 168 stranica potpisuju Maurizio Colombo (scenarij), Fabio Valdambrini (crtež) i Roberto Diso (naslovnica), a u Italiji je izvorno objavljena u razdoblju između srpnja i rujna 1994. godine u brojevima 230, 231 i 232 redovnog serijala, što u prijevodu znači da smo do ovog trenutka u svojoj redovnoj biblioteci objavili više od 61% ukupnoga Mister Noovog opusa, a taj će se postotak uskoro i još dodatno povećati.

Što se same priče tiče, Mister No i Kruger ovog će puta završiti u okolici Beléma gdje će pokušati zaštititi čovjeka koji ih je unajmio - gospodina De Almeidu – od stravične prijetnje koja dolazi iz Japana...

Prije samog čitanja ove epizode bilo bi korisno baciti pogled na naše knjige broj 32 (“Plaćenici”) i 61 (“Posljednji samuraj”), a zatim još samo podatak da će tijekom prva dva mjeseca Mister No 106 koštati 132 kune, dok će mu nakon toga cijena biti regularnih 165 kn.