06.02.2020

Nova izdanja u prodaji: Nathan Never 14

Slika

Nakon što smo najavili dvije knjige Mister Noa, vrijeme je da počnemo i malo šarati.

Naime, treće izdanje od njih ukupno osam koliko će ih biti u ovoj našoj novoj turi je 14. knjiga regularne serije Nathana Nevera, a epizode koje vas čekaju unutra su:

LOVCI I LOVINE” (Michele Medda / Germano Bonazzi)
REISEROVA TAJNA” (Bepi Vigna / Mario Alberti)
TRI ISTINE” (Bepi Vigna / Stefano Casini)

Što se originalne numeracije tiče, riječ je o epizodama 39, 40 i 41 koje su u Italiji izvorno objavljene u razdoblju između kolovoza i listopada 1994. godine, a sjajni Roberto De Angelis još jednom je ekskluzivno za naše izdanje nacrtao tri nove naslovnice.

Priče koje se nalaze u ovoj knjizi odvest će nas prvo na “Hell's island” (i stoga predlažemo da bacite pogled na pustolovinu “Zabranjena zona” koju smo objavili u 3. knjizi) gdje će Nathan i Legs imati pune ruke posla (epizoda “LOVCI I LOVINE”), a potom će nas Bepi Vigna prvo vratiti malo u Reiserovu prošlost (epizoda “REISEROVA TAJNA”) da bi nas zatim odveo na Terpsihoru gdje će Nathan pružiti dragocjenu pomoć Oliviji Olling tijekom jednoga iznimno kompleksnoga sudskog procesa (epizoda “TRI ISTINE”).

Za kraj još samo informacija da će Nathanova 14. knjiga redovne biblioteke tijekom prva dva mjeseca koštati 156 kuna, a zatim će joj cijena biti regularnih 195 kn.