16.10.2020

Nova izdanja u pripremi: Nathan Never 74

Slika

74. knjiga Nathana Nevera šesto je izdanje u našoj osmoj ovogodišnjoj turi koja bi za petnaestak dana trebala biti u prodaji, a epizode koje vas čekaju u njoj su:

ZABORAVLJENI ŽIVOTI (Bepi Vigna / Romeo Toffanetti)
U OCEANSKIM DUBINAMA
(Stefano Vietti / Gièz)
ZABORAVLJENI SLUČAJ
(Stefano Piani / Ivan Calcaterra)

Navedene priče u Italiji izvorno su objavljene u razdoblju od kolovoza do listopada 2009. godine u brojevima 219, 220 i 221, a autor svih naslovnica je kao i obično naš dragi prijatelj, maestralni Roberto De Angelis!

Što se radnje epizoda tiče, u Vigninim “Zaboravljenim životima” očekuje vas napeta pustolovina na temu kloniranja, a u priči koja nosi naslov “U oceanskim dubinama” Vietti će nas odvesti u rasjed B-901, najveći koji je nastao nakon pada Uranije, a svi pravi Nathanovi fanovi odmah će otkriti poveznicu s epizodom “Noćna mora u svemiru” koju smo objavili u svojoj 27. knjizi. Na kraju, u “Zaboravljenom slučaju”, Piani će nas uvući u bezobzirne političko-ekonomske spletke koje će nam iz još jednog kuta otkriti svu okrutnost svijeta budućnosti...

Na kraju još samo informacija da će regularna cijena 74. Nathanove biti 195 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 156 HRK.