25.07.2020

Nova izdanja u prodaji: Nick Raider 34

Slika

Nick Raider 34 bit će osma, zadnja knjiga u ovoj našoj novoj turi koja bi krajem ovog mjeseca trebala biti u prodaji, a epizode i autori koji vas čekaju u njoj su:

DUHOVI PROŠLOSTI (Claudio Nizzi / Bruno Ramella)
LAS VEGAS (Gianfranco Manfredi / Renato Polese)
TAMA U KINESKOJ ČETVRTI (Gianfranco Manfredi / Giuseppe Barbati & Bruno Ramella)

Navedene priče u Italiji izvorno su objavljene u rujnu, listopadu i studenome 1996. godine (u redovnim brojevima 100, 101 i 102), a ekskluzivnu naslovnicu za ovu našu knjigu ponovno potpisuje genijalni Darko Perović.

Naravno, redovni broj 100 u Italiji je objavljen u boji te ćemo ga tako i mi objaviti, uz napomenu da smo zbog starih originalnih materijala u cijelosti morali nanovo kolorirati cijelu epizodu (vodeći se originalom) što nam je oduzelo prilično vremena (i stoga je ova knjiga i prebačena iz prošle ture u ovu), a dovelo je i do značajnih dodatnih troškova. Što se same radnje tiče, Nick u navedenoj epizodi neplanirano odlazi u Italiju, u rodni zavičaj svoje obitelji, zbog tragične smrti svoga prastrica, a što se krije iza svega toga otkrit ćete - uskoro! U “Las Vegasu”, drugoj priči iz ove knjige, naš junak učinit će uslugu Artu i pomoći njegovome školskom kolegi multimilijunašu Shermanu Lymanu, a u “Tami u Kineskoj četvrti” Nicku i Marvinu pridružit će se policajac Chang koji je po nalogu svog zapovjednika iz Kineske četvrti prebačen u Središnju postaju (predlažemo da za domaći rad bacite pogled na priču “Kineska četvrt” koju smo objavili u 2. knjizi redovnog serijala).

Na kraju još samo informacija da je naklada 34. knjige Nicka Raidera 200 primjeraka, regularna cijena će joj biti 245 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 196 HRK.