22.12.2019

Nova izdanja u prodaji: SUPER BOOK 13

Slika

Martin Mystère i Veliki Zirmani protiv duha iz muzeja” naslov je predzadnjega našeg izdanja iz ture koja će sutra biti vani, a riječ je o 13. knjizi naše super book biblioteke!

Inače, radi se o Martinovom “one shotu” koji je u Italiji objavljen prije točno godinu dana, u prosincu 2018., a bila je naprosto sudbina da se Martin Mystère - Detektiv Nemogućega - i neuhvatljivi “Veliki Zirmani”, koji je u stanju izvesti nemoguće, susretnu i zajedno krenu u akciju. Premda se na prvi pogled čine potpuno različiti - prvi je ozbiljan profesor, a drugi pravi magičar (ili možda samo vješt šarlatan) - povezuje ih očaranost neobičnim i neobjašnjivim mysterijima.

Martin i Zirmani posjeduju onaj rijetki dar koji se obično naziva “osjećaj za čudesno”, pomalo kao i njihovi biografi: Raul Cremona, glumac, komičar i iluzionist, te Alfredo Castelli, koji nije iluzionist, ali s Raulom dijeli strast prema magiji, ljudima koji se bave njome, njezinim domišljatim trikovima i njezinoj šarolikoj povijesti.

Konačno, Martin i Zirmani susreću se u ovom stripu smještenom u svijet iluzionizma koji su napisali Raul Cremona & Alfredo Castelli, nacrtao Paolo Ongaro, kolorirao Daniele Rudoni i koji je bogato opremljen prilozima (na 16 stranica) u kojima Raul objašnjava neke od trikova tajanstvenog maestra. Naslovnicu je potpisao sjajni Lucio Filippucci.

Redovna cijena našega 13. super booka je 150 kuna, a ona posebna, tijekom prva dva mjeseca, bit će 120 HRK.