05.10.2019

Nova izdanja u prodaji: Thorgal 12

Slika

U sljedećoj turi, baš kao što smo i obećali, nalazi se i 12. integral legendarnog Thorgala kojim ćemo zaokružiti cijeli serijal (36 albuma) jer upravo ih je toliko dosad izašlo i u Francuskoj.

Priče koje vas čekaju u njemu su:

34. KAH-ANIEL (Yves Sente & Grzegorz Rosiński)
35. GRIMIZNA VATRA (Xavier Dorison & Grzegorz Rosiński)
36. ANIEL (Yann & Grzegorz Rosiński)


36. album označava ujedno i prekretnicu u serijalu jer je “Aniel” zadnji naslov koji kao crtač potpisuje jedan od najvećih autora svih vremena - Grzegorz Rosiński.

Što se 37. albuma tiče koji je upravo u pripremi u Francuskoj (trebao bi izaći u 11. mjesecu), scenarist će biti Yann koji je svojim radom na “Vučici”, “Mladosti” i zadnjemu “Thorgalu” dokazao da izvrsno vlada Thorgalovim svijetom, a crtački partner bit će mu Fred Vignaux, inače autor 7. i 8. albuma “Kriss od Valnora”. Naslovnice će i dalje potpisivati maestro Grzegorz, a mi jedva čekamo vidjeti kako će se saga dalje razvijati.

Dotad, uživajte u raspletu dosadašnjeg dijela serijala i ne zaboravite da ćete za hvatanje ama baš svih končića morati pročitati i zadnje albume Kriss i Vučice koje ćemo također objaviti u ovoj turi (najave za njih slijede ubrzo).

Regularna cijena 12. Thorgalova integrala bit će 235 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 188 kn.