27.05.2020

Nova izdanja u prodaji - Dragonero magazin 1

Slika

Zadnje, deseto izdanje u ovoj našoj četvrtoj ovogodišnjoj turi koja će ovih dana biti vani je prvi magazin sjajnog Dragonera koji je u Italiji na 176 stranica u boji izvorno objavljen u studenome 2015. godine.

Inače, u njemu vas čekaju dva stripa. Jedan klasični Dragonerov na 90 stranica koji nosi naslov “Onkraj granica Erondàra” i koji podijeljen u četiri dijela po scenariju Stefana Viettija potpisuju sljedeći autori:

Prvi dio (29 stranica):
Manolo Morrone & Gianluca Gugliotta (crtež) // Ketty Formaggio & Paolo Francescutto (kolor)

Drugi dio (22 stranice):
Emanuele Gizzi (crtež) // Piky Hamilton (kolor)

Treći dio (18 stranica):
Fabrizio Galliccia (crtež) // Francesca Vivaldi (kolor)

Četvrti dio (21 stranica):
Manolo Morrone & Fabio Babich (crtež) // Simone Garizio & Ketty Formaggio (kolor)

Što se same radnje tiče, u njemu ćete imati priliku doznati nešto više o zapaljivom blatu o kojem je već bilo naznake u epizodi “Agonija Yastrada” (11. knjiga), a sve ostalo otkrit ćete za koji dan kad se ovaj magazin pojavi u prodaji.

Drugi strip koji ćete pronaći u ovom magazinu nosi naslov “Oko bez kapaka” i riječ je o slobodnoj obradi (na 24 stranice) istoimene priče Philarètea Chaslesa u izvedbi istinskih legendi devete umjetnosti Alfreda Castellija i Roberta Disa.

Osim navedenih stripova, u ovome izdanju pronaći ćete i čak 62 stranice izvrsnoga tekstualnog dodatka, a naslovnicu ovog magazina potpisuju Gianluca Pagliarani (crtež) i Paolo Francescutto (kolor).

Za kraj još samo informacija da će regularna cijena prvog Dragonerova magazina biti 200 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 160 kn.