06.02.2021

Nova izdanja u prodaji: Dragonero 15

Slika

Petnaesta knjiga redovne serije sjajnog Dragonera treće je izdanje u našoj prvoj ovogodišnjoj turi koja bi za nekoliko dana trebala biti vani, a pustolovine koje vas čekaju unutra te njihovi autori su:

“UŽAS U TEOANU” (Stefano Vietti / Alfio Buscaglia)
“BOG LJUDOŽDER” (Luca Enoch / Francesco Rizzato & Emanuele Gizzi)
“GOSPODAR NEČISTIH” (Stefano Vietti / Fabrizio Galliccia)


Standardno, naslovnice i za ove epizode potpisao je Giuseppe Matteoni, a u Italiji su objavljene u razdoblju između prosinca 2016. i veljače 2017. godine u originalnim brojevima 43, 44 i 45.

Što se samog sadržaja tiče, u prvoj epizodi Ian će sa Serom otići u Teoan nakon poziva koji mu je uputila gradonačelnica Rea Covenant; potom slijedi odlazak u Južna Kraljevstva kako bi se ispunilo jedno davno dano obećanje, a za praćenje “Gospodara nečistih” predlažemo vam da prvo ponovno prolistate treći specijalac pod naslovom “Kugla duša”.

Uz uobičajene tehničke detalje (tvrde korice; 294 stranice; tri unutarnje kolorne naslovnice; naklada 300 primjeraka itd.), na kraju još samo informacija da će redovna cijena Dragonera 15 biti uobičajenih 195 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 156 HRK.