10.07.2021

Nova izdanja u prodaji: Dragonero 18

Slika

Četvrto izdanje koje će se naći u našoj šestoj ovogodišnjoj turi je 18. knjiga Dragonerova redovnog serijala, a izvrsne pustolovine koje vas čekaju u njoj te njihovi autori su:

“BIJELA TIŠINA” (Luca Enoch / Gianluigi Gregorini)
“BIJES STUDENIH” (Luca Enoch / Gianluigi Gregorini & Walter Trono)
“ZMAJOUBOJICE” (Stefano Vietti / Riccardo Crosa)


Uobičajeno, autor naslovnica i za ove epizode je Giuseppe Matteoni, a u Italiji su objavljene u razdoblju od rujna do studenoga 2017. godine u originalnim brojevima 52, 53 i 54.

Što se radnje tiče, “Bijela tišina” i “Bijes Studenih” predstavljaju dvodijelnu pustolovinu u kojoj će se Ian i Gmor zaputiti na krajnji sjever Erondàra gdje će zajedno s bivšim izvidnikom Uqal'ikom dati sve od sebe kako bi spasili carski grad Eburdàrt od invazije Studenih iza kojeg stoji jedna naša stara poznanica (o kojoj potom slijedi kratka priča koja će zaokružiti drugu epizodu u ovoj knjizi).

Naposljetku, “Zmajoubojice” su prvi dio dvodijelne pustolovine koja predstavlja uvod u dolazak Crnih kraljica, a u njoj će se Ian s Gmorom i Serom zaputiti u Silveridhe, svoje rodno mjesto...

Što se domaćeg rada tiče, ovog puta dajemo samo prijedlog da malčice prelistate epizodu “Pogled zvijeri” koju smo objavili u 5. knjizi.

Na kraju još samo podatak da će redovna cijena Dragonera 18 biti 195 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 156 HRK.