22.09.2020

Nova izdanja u prodaji: MISTER NO - NOVE PUSTOLOVINE 6: “Duga noć”

Slika

Šesta, predzadnja knjiga NOVIH PUSTOLOVINA legendarnog Mister Noa drugo je izdanje u sedmoj našoj ovogodišnjoj turi koja će se uskoro naći u prodaji!

Za sve one koji još uvijek nisu upoznati o čemu je riječ u “novim pustolovinama” samo kratka informacija da je u srpnju prošle godine - nakon gotovo 13 godina od izlaska zadnjega, 379. broja redovnog serijala Mister Noa koji je označio kraj završne četrnaestodijelne sage koju je napisao Sergio Bonelli alias Guido Nolitta - SBE krenuo s novim pilotovim pričama, no ne radi se o kronološkom nastavku na broj 379, već je riječ o dosad neispričanim pustolovinama koje su vremenski smještene u vrijeme trajanja redovnog serijala, prije završne Nolittine sage (a razlog za to je odluka da se ne mijenja kraj koji je osmislio kreator lika te će on kao takav ujedno i ostati).

Scenaristi koji stoje iza cijeloga ovog projekta naši su stari prijatelji, sjajni Michele Masiero i Luigi Mignacco, a slijede podaci o epizodama 11 i 12 koje vas čekaju u 6. knjizi i koje su izvorno u Italiji objavljene u svibnju i lipnju ove godine:

“Duga noć” (Luigi Mignacco / Roberto Diso)
“Sablasni cangaceiro” (Luigi Mignacco / Massimo Cipriani & Marco Foderà)

Što se radnje tiče, u “Dugoj noći” privest ćemo kraju pustolovinu s Lolom Kirkland i zastrašujućom “Sjenom koja ubija”, a potom nas čeka jednodijelna priča o “Sablasnom cangaceiru”...

Redovna cijena šeste knjige Mister Noovih NOVIH PUSTOLOVINA bit će 185 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 148 HRK.