15.07.2021

Nova izdanja u prodaji: Mister No kolor 1 & 2

Slika

Dok čekamo da nam iz tiskare stignu knjige iz šeste ovogodišnje ture, vrijeme je da krenemo sa službenim najavama izdanja iz sedme koja će se također vrlo brzo naći u prodaji.

Kao što smo već nekoliko puta ove godine spomenuli, u 2021. pripremili smo za vas nekoliko novih projekata, a jedan od njih je i kolorna biblioteka našega nadražeg pilota - Mister Noa!

Inače, riječ je o projektu u koji je Sergio Bonelli Editore krenuo kroz partnerstvo s “Gazzettom delo sport”, na isti način kao što je to svojevremeno bio odradio s Repubblicom vezano za Zagora.

Kad već spominjemo Zagora, naš kolorni Mister No imat će isti koncept kao i naš Zagor, a to znači da će se u svakoj knjizi naći tri izvorne epizode, a u prvim dvjema koje ćemo objaviti u 7. turi nalazi se sljedećih 6 priča:

Mister No kolor 1: “AMAZONIJA”

1) Mister No (Guido Nolitta / Gallieno Ferri) (6./1975)
2) Amazonija (Guido Nolitta / Gallieno Ferri & Franco Donatelli) (7./1975)
3) Posljednji cangaceiro (Guido Nolitta / Franco Donatelli & Franco Bignotti) (8./1975)

Mister No kolor 2: “SMRT U SERTÃU”

4) Smrt u sertãu (Guido Nolitta / Franco Bignotti) (9./1975)
5) Gringova osveta (Guido Nolitta / Franco Bignotti) (10./1975)
6) Čovjek iz Gvajane (Guido Nolitta / Roberto Diso) (11./1975)


Autor svih naslovnica je - naravno - maestro Gallieno Ferri!

Što se tehničkih detalja samog izdanja tiče, mi ćemo ga objavljivati u formatu 17x24 cm, baš kao i kolornog Zagora i Texa. Originalni format u Italiji je 19x27 cm, ali kako su kod njih margine značajno veće od naših, razlika u veličini samog crteža je puno manja nego što to na prvi pogled sugeriraju ove brojke. Imajući u vidu da je izvorni format ovih izdanja 16x21 cm, smatramo da će se savršeno uklopiti u format naših aktualnih kolornih biblioteka Zagora i Texa.

Na kraju još samo informacija da je naklada ovih knjiga 300 primjeraka, redovna cijena bit će im 260 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ih kupiti po promotivnoj cijeni od 208 HRK.