12.03.2020

Nova izdanja u prodaji: MISTER NO: NOVE PUSTOLOVINE 3

Slika

Treća knjiga NOVIH PUSTOLOVINA našega najdražeg pilota Mister Noa peto je izdanje u novoj turi koja će uskoro biti vani!

Za sve one koji eventualno još uvijek nisu upoznati o čemu je tu riječ samo kratka informacija da je u srpnju prošle godine - nakon nepunih 13 godina od izlaska zadnjega, 379. broja redovnog serijala Mister Noa koji je označio kraj završne četrnaestodijelne sage koju je napisao Sergio Bonelli alias Guido Nolitta - SBE krenuo s novim pilotovim pričama, no ne radi se o kronološkom nastavku na broj 379, već je riječ o dosad neispričanim pustolovinama koje su vremenski pozicionirane u vrijeme trajanja redovnog serijala, prije završne Nolittine sage (a razlog za to je odluka da se ne mijenja kraj koji je osmislio kreator lika te će on kao takav ujedno i ostati).

Scenaristi koji stoje iza cijeloga ovog projekta naši su stari prijatelji, sjajni Michele Masiero i Luigi Mignacco, a u ovoj knjizi pridružit će im se i svima nama jako dobro poznati Maurizio Colombo. Što se crtačkog dijela tiče, 5. i 6. epizodu koje će se naći u našoj 3. knjizi realizirali su Stefano Di Vitto, Marco Foderà i Roberto Diso, a vrhunske naslovnice potpisao je još jedan naš stari poznanik i majstor - Fabio Valdambrini.

Evo podataka o epizodama koje vas čekaju u 3. knjizi, a koje su izvorno u Italiji objavljene u studenome i prosincu prošle godine:

“Grad bez sjećanja” (Luigi Mignacco / Stefano Di Vitto & Roberto Diso)
“Po cijenu života” (Maurizio Colombo & Luigi Mignacco / Marco Foderà & Roberto Diso)

Regularna cijena treće knjige Mister Noovih NOVIH PUSTOLOVINA bit će 185 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 148 HRK.