09.07.2020

Nova izdanja u prodaji: Mister No Revolution 3

Slika

Peta naša ovogodišnja tura od danas bi trebala biti u prodaji, a predzadnje, deveto izdanje koje se nalazi u njoj nosi naslov “Amazonija” i riječ je o završnom, trećem diptihu fenomenalnog miniserijala Mister No Revolution u kojemu vas čekaju izvorni albumi 5 i 6 (“Pruži mi utočište” i “Zvuk tišine”) koji su u Italiji objavljeni u travnju i svibnju prošle godine.

Projekt Mister No Revolution osmislio je i scenaristički potpisao sjajni Michele Masiero, crtački su ga realizirali Matteo Cremona, Alessio Avallone i Emiliano Mammucari, a za kolor u “Amazoniji” zaslužni su Giovanna Niro & Luca Saponti.

Naravno, riječ je o integralu u boji A4 formata na 152 stranice (8 stranica više u odnosu na “Vijetnam” i “Kaliforniju”), a cijeli miniserijal Mister No Revolution u Italiji je objavljen u sklopu iznimno hvaljene podetikete Audace, svojevrsnog SBE-ovog Vertiga, koja označava ozbiljnije, kompleksnije štivo za odraslu publiku, s eksplicitnim tekstom i scenama nasilja i seksa.

Jasno, svi istinski ljubitelji našega najdražeg pilota već znaju da je osnovna premisa Mister No Revolutiona “što bi se dogodilo da se Jerry Drake rodio 25 godina poslije u odnosu na svoju službenu biografiju”, a koji nam se poznati lik priključuje u ovome završnom integralu otkrit ćete - uskoro...

Naklada “Amazonije” je 500 primjeraka, redovna cijena joj je 225 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 180 HRK.