14.01.2018

Nova izdanja u prodaji: Riđobradi 28 - “Tortuga je naša!”

Slika

Evo, konačno, nakon razdoblja praznika i godišnjih odmora, vrijeme je da se vratimo uobičajenim navikama i običajima, tj. okrenemo novim najavama!:-)

Dakle, prvo izdanje u sklopu naše premijerne ovogodišnje ture u kojoj će biti osam izdanja je 28. po redu album najpoznatijeg i najdražeg nam pirata - Riđobradog - a naslov mu je “Tortuga je naša!”.

Nakon pustolovine koja se odigrala u Indijskom oceanu, nedaleko od Madagaskara, a u kojoj je glavnu ulogu imala Anne Le Vasseur – prelijepa crvenokosa piratica s “Nemilosrdnog” i Jastrebova kći - Riđobradi, Eric, Tronogi i Baba ponovno se vraćaju na područje Kariba gdje ih očekuju još jedna napeta avantura!

Ovaj album koji je u Francuskoj objavljen u rujnu 1995. godine scenaristički potpisuje Jean Ollivier, a crtački Christian Gaty.

Tradicionalno, tekst na stražnjoj korici ovog albuma potpisuje Renato Vladimir Renky, a na kraju još samo podatak da će redovna cijena Riđobradog 28 biti standardnih 120 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 96 kuna.