12.12.2021

Nova izdanja u prodaji: Tex 118 - “JETHRO”

Slika

U desetoj ovogodišnjoj turi koja će se večeras naći u prodaji nalazi se i sjajni “JETHRO”, 118. knjiga redovne biblioteke Texa Willera!

Maestralni autori koji potpisuju ovu izvrsnu pustolovinu koja je u Italiji izvorno objavljena u travnju i svibnju 2017. u brojevima 678 i 679 redovnog serijala su Mauro Boselli (scenarij) i Corrado Mastantuono (crtež), a fenomenalne naslovnice kao i uvijek je nacrtao legendarni Claudio Villa!

Što se same priče tiče, sigurni smo da istinskim Texovim fanovima Jethra ne trebamo posebno predstavljati, a one koji se dosad nisu susreli s njime upućujemo na trilogiju “Velika invazija” / “Rat na granici” / “Junaci Teksasa”... I napomena da u ovoj knjizi on neće biti jedini naš stari poznanik!

Kao i uvijek u ovoj turi, još jednom vas podsjećamo da za jednostavnije praćenje situacije s izdanjima kroz ovaj ubrzani prosinac sve informacije o svim turama iz 2021. možete pronaći na našemu forumu, na topicu: http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2002

Na kraju još samo podatak da će regularna cijena Texove 118. knjige biti 185 kuna, dok će ona posebna, tijekom prva dva mjeseca, iznositi 148 kn.