17.12.2020

Nova izdanja u prodaji: ZAGOR - DARKWOODSKE NOVELE 6: “Noćni Cvijet”

Slika

Nakon što smo povodom virtualnog Interlibera objavili prvih pet nastavaka “Darkwoodskih novela”, u našoj zadnjoj ovogodišnjoj turi koja će uskoro biti vani zaokružit ćemo i privesti kraju ovaj najnoviji Zagorov miniserijal 6. albumom koji nosi naslov “Noćni Cvijet”!

Za sve one koji se sada po prvi put susreću s ovim projektom, “Darkwoodske novele” mogu se smatrati svojevrsnom “potragom” za Zagorom, jer priče u njima malo su drukčije po stilu i načinu pripovijedanja od redovnih epizoda. Ipak, važno je napomenuti da ovdje nije počinjen nikakav “zločin” nad “duhom” junaka, već je riječ o pokazivanju njegove ljudskije strane, kao da smo se npr. našli licem u lice s čovjekom od krvi i mesa, bez one tradicionalne aure legende koja inače okružuje njegovo ime.

“Darkwoodske novele” izvorno su objavljene u razdoblju od svibnja do listopada ove godine, a ovaj album u Italiji je izašao prije mjesec i pol - 30.10.2020.

Što se autora tiče, scenarist “Noćnog Cvijeta” je - naravno - svima nama vrlo dobro poznati Moreno Burattini, a crtež potpisuje naša draga prijateljica i neponovljiva umjetnica Lola Airaghi uz društvo koje su joj pravili jedinstveni Giovanni Freghieri i Giovanni Talami. Autor naslovnice je izvrsni Michele Rubini!

Za kraj još samo informacija da će regularna cijena 6. albuma “Darkwoodskih novela” biti 120 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 96 HRK.