12.04.2023

Tex 126 - “UMOBOLNICA DOKTORA WEYLANDA”

Slika

U trećoj našoj ovogodišnjoj turi koja će se u prodaji naći uskoro, u ožujku, nalazi se i 126. knjiga Texove redovne biblioteke, a naslov joj je “UMOBOLNICA DOKTORA WEYLANDA”!

Kao što ste iz naslova zasigurno već i sami opazili, riječ je o pustolovini koja je u Italiji nedavno objavljena - u travnju, svibnju i lipnju 2022. godine - u brojevima 738, 739 i 740 redovnog serijala, a autori su legendarni Mauro Boselli (scenarij) te sjajna braća Raul i Gianluca Cestaro (crtež).

Kao i obično, naslovnice potpisuje još jedna istinska legenda - Claudio Villa - a od tehničkih detalja treba spomenuti da je riječ o klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm) te da knjiga ima 342 stranice (c/b; tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji. Naklada izdanja je 350 primjeraka.

Kako i sami možete vidjeti, od ove godine pa nadalje opet ćemo malo šarati u regularnoj seriji, a to znači da ubuduće možete očekivati i starijih i novijih priča, a idealan početak za to predstavlja ova trodijelna pustolovina u kojoj se nakon dosta vremena vraća najveći Texov neprijatelj - Mefisto!

Tradicionalno, popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 - i za kraj još samo informacija da će regularna cijena “Umobolnice doktora Weylanda” biti 39,80 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 31,84 €.