12.04.2023

Tex 127 - “MEFISTOV TRIJUMF”

Slika

Što se Texa tiče, 2022. godina u Italiji bila je u cijelosti u znaku Mefista jer nakon trodijelne “Umobolnice doktora Weylanda” odmah je - u srpnju, kolovozu, rujnu i listopadu - uslijedio četverodijelni “MEFISTOV TRIJUMF” koji ćemo mi objaviti kao 127. knjigu naše redovne biblioteke!

Inače, riječ je o pustolovini koja je u Italiji objavljena u brojevima 741, 742, 743 i 744 redovnog serijala; scenarist je ponovno neumorni Mauro Boselli, a crtež potpisuje naš stari prijatelj Fabio Civitelli!

Autor naslovnica je, naravno, sjajni Claudio Villa, a što se tehničkih detalja tiče radi se o klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), knjiga ima 472 stranice (c/b; tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji. Naklada je 350 primjeraka.

U paru s “Umobolnicom doktora Weylanda”, “Mefistov trijumf” zaokružuje spektakularan povratak najvećega Texova neprijatelja u kojem se osim njega pojavljuju i mnogi drugi naši stari znanci poput - između ostalih - Toma Devlina, Padme, Yame, El Morisca, Lily Dickart itd., a mi vam ga donosimo u trećoj ovogodišnjoj turi koja će u prodaji biti u ožujku.

Kao i obično, popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 - i za kraj još samo podatak da će regularna cijena “Mefistova trijumfa” biti 49,20 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 39,36 €.