01.06.2023

Texone kolor 15: “USAMLJENI JAHAČ”

Slika

U prodaji bi se uskoro trebao naći i “USAMLJENI JAHAČ”, 15. Texone koji je u kolornoj verziji u Italiji objavljen kroz suradnju SBE-a i Repubblice.

Autori ove izvrsne, žestoke pustolovine, u kojoj će Tex krenuti nemilosrdnim putem osvete kako bi ispunio obećanje koje je dao nad grobovima svojih prijatelja Ethana, Marthe i Lene Colter, su legendarni Claudio Nizzi (scenarij) i Joe Kubert (crtež), tekstualne dodatke u knjizi potpisuju veliki Sergio Bonelli i Graziano Frediani, a izvorno je u Italiji u crno-bijeloj verziji objavljena u lipnju 2001. godine.

Što se tehničkih detalja tiče, riječ je o izdanju formata 170 x 240 mm (boja; tvrde korice, 232 stranice), a naklada je 250 primjeraka.

Kao i uvijek, popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu: http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359

Na kraju još samo informacija da će redovna cijena 15. Texonea biti 39,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 31,92 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr