02.06.2023

Texone kolor 16: “PUSTINJSKI GRABEŽLJIVCI”

Slika

A zajedno s “Usamljenim jahačem, u prodaji bi uskoro trebali biti i “PUSTINJSKI GRABEŽLJIVCI”, tj. 16. Texone koji je, kao i svi prethodni, u kolornoj verziji u Italiji objavljen zahvaljujući suradnji SBE-a i Repubblice.

Scenarist ove napete priče u kojoj će Tex i prijatelji krenuti tragom bande ubojica prerušenih u vojnike na čijem je čelu tajanstveni Propovjednik je dobri stari Claudio Nizzi, autor fenomenalnog crteža naš je dragi prijatelj Bruno Brindisi, tekstualne dodatke u knjizi potpisuju veliki Sergio Bonelli i Graziano Frediani, a izvorno je u Italiji u crno-bijeloj verziji objavljena u lipnju 2002. godine.

Vezano za tehničke detalje, riječ je o izdanju formata 170 x 240 mm (boja; tvrde korice, 232 stranice), naklada je 250 primjeraka, a kao i uvijek, popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu: http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359

Na kraju još samo podatak da će redovna cijena 16. Texonea biti 39,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 31,92 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr