16.11.2019

Interliber 2019. - Nova izdanja u prodaji: “Čovječe, ne ljuti se”

Slika

Zadnje naše premijerno izdanje povodom ovogodišnjeg Interlibera koji će se u Zagrebu održati od 12. do 17.11. nosi naslov “Čovječe, ne ljuti se” i riječ je o jednom simpatičnom albumu koji će svim stripofilima koji vole posjećivati strip-konvencije biti zasigurno jako blizak jer će se u brojnim situacijama i sami moći prepoznati.

O čemu se tu zapravo radi? Pa, u kratkim crtama opis bi mogao biti sljedeći. Naime, da bi netko postao strip-autor potrebno je naporno raditi i biti kreativan, no svi znamo da u nekim situacijama ni to nije dovoljno. Jasno, može se pokušati i prečacom te se pokušati pretvarati da to jesi te živjeti na grbači onih koji su uspjeli, a katkad to čak može i proći... I to toliko dobro da počneš dobivati pozivnice od striparnica, odeš na poneko besplatno putovanje, malo potpisuješ izdanja, čak se i ogrebeš za malo seksa... No u konačnici, sve se to ipak pokaže kratka vijeka jer takvim se prečacima dugoročno ništa ne može postići i na kraju se uvijek moraš vratiti i krenuti ispočetka... Baš kao u igri “Čovječe, ne ljuti se”.

Scenarij za ovaj one-shot na 112 stranica A4 formata u tvrdom uvezu napisao je Stefano Munarini, a crtački je sve to realizirao Mauro Ferrero.

Naklada albuma “Čovječe, ne ljuti se” bit će 200 primjeraka, regularna cijena je 190 kn, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivne 152 kune.

Na kraju još samo informacija da će, baš kao i sve ostale knjige iz interliberske ture, i ovo izdanje svi posjetitelji Interlibera umjesto za prije spomenute promotivne 152 kn moći dobiti za ultrapromotivnih 135 kuna!

No, to još uvijek nije sve! Naime, ove godine s nama na štandu bit će i oba autora ovoga simpatičnog uratka tako da svi stripofili koji ga odluče kupiti uz malo strpljenja mogu očekivati i crteže i autograme. Precizne termine crtanja objavit ćemo naknadno, ali računajte okvirno da će Stefano i Mauro na našemu štandu biti od petka poslijepodne pa sve do večeri.

Više o svim ostalim ponudama i popustima za Interliber 2019. možete pronaći u posebnom topicu, očekujte i još poneko iznenađenje...