12.04.2023

Nick Raider 40

Slika

Zadnje izdanje u turi koja će danas biti puštena u prodaju je 40. knjiga žestokog Nicka Raidera, a priče i autori koji vas čekaju u njoj su:

SLUČAJNI GANGSTER (Gianfranco Manfredi / Renato Polese)
MRAČNI GRAD (Alberto Ongaro / Federico Antinori)
SUDSKA GREŠKA (Gianfranco Manfredi / Luigi Siniscalchi)


Navedene epizode u Italiji su izvorno objavljene u razdoblju od ožujka do svibnja 1998. godine, u redovnim brojevima 118, 119 i 120,  a kao i uvijek - fenomenalnu ekskluzivnu naslovnicu za ovu našu knjigu ponovno potpisuje naš dragi prijatelj, sjajni Darko Perović!

Vezano za tehničke detalje, ovdje se radi o našemu uobičajenom 3-u-1 izdanju, u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 200 primjeraka.

Jasno, unutarnje naslovnice nacrtao je još jedan istinski majstor - Corrado Mastantuono - a što se samih pustolovina tiče, u “Slučajnom gangsteru” dogodit će se zabuna u kojoj je glavni lik simpatični mladić Johnny Senese; u “Mračnome Gradu” čeka nas mučna ljubavna priča, a u “Sudskoj grešci” uvjerit ćemo se da stvari vrlo često nisu onakve kakve se na prvi pogled čine...

Kompletan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 - i za kraj još samo informacija da će regularna cijena 40. knjige Nicka Raidera biti 33,80 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 27,04 €.